Concert: Hotel Flamingo

El 2019 Andrea Guasch i Rosco van formar el duo musical Hotel Flamingo, que els donaria fins avui quatre anys de música, concerts, cançons i oportunitats musicals múltiples. Es van conèixer en el musical dels Javis La Llamada. Avui són dos reconeguts artistes que s'han forjat una carrera musical per la seva participació en diversos projectes.

A Andrea Guasch l'hem pogut veure en els seus inicis com a actriu i cantant en sèries com La Gira o Cambio de clase de Disney Channel, a més d'en obres musicals com La Llamada o Hoy no me puedo levantar.

Per part seva, Rosco va ser conegut per a molts per la seva participació en el talent xou La Voz l'any 2019, a més de ser cantant principal, guitarrista i director musical en el programa No es un sábado cualquiera de TVE el 2017. També ha compartit escenari amb grans artistes del panorama musical espanyol com Alejandro Sanz, Dani Fernández, Manuel Carrasco o Álvaro Urquijo, a més de ser director musical de Sofia Ellar i Lucía Gil. D'altra banda, va formar un dels tributs a The Beatles més importants d'Espanya (The Details) amb el qual ha col·laborat amb Carlos Tarque o Alejo Stivel i omplert sales i teatres de tota Espanya.

En l'actualitat, Andrea Guasch i Rosco tenen un projecte de vida i música en comú. Són matrimoni, i han llançat el mes de desembre passat el primer àlbum d'Hotel Flamingo sota el títol de Discos y Vinilos. Un disc protagonista del buenrollismo i amb un estil musical que passa per gèneres com el pop, rock, la balada o el country. A més, Andrea ha estat concursant en la desena edició del programa Tu Cara Me Suena, al qual Rosco també ha acudit com a convidat en dues gales. 

Durada: 75 minuts

Edat: recomanat per a tots els públics

idioma: castellà     

Preu: 12 euros general i 10 euros menors de 25 anys, més grans de 65 anys, famílies nombroses, monoparentals i diversitat funcional (14 euros a taquilla el mateix dia del concert)

Venda d'entrades:

  • Per internet a teatresdespi.cat 
  • A la taquilla del Centre Cultural Mercè Rodoreda (c. Major, 69 - tel. 93 267 57 02). Horari: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h, i dimecres i divendres, de 10 a 14 h. Correu electrònic teatresdespi@sjdespi.net

Consulteu abonaments i descomptes

Imatge