Àrees d'estacionament regulat

Fer servir la zona blava de Sant Joan Despí és més fàcil utilitzant les aplicacions mòbils que permeten l'estacionament en les zones regulades de la ciutat.


AMB Aparcament Metropolità

 

L'aplicació 'AMB Aparcament Metropolità' és gratuïta i està disponible per a dispositius iOS/Apple i Android. Permet l'estacionament en les zones regulades de Sant Joan Despí i d'altres ciutats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Un cop fet el registre, cada vegada que es vulgui estacionar cal escollir el tipus de plaça en un mapa, fer la selecció per al nostre vehicle i es reflectiran la data i hora d’inici, les tarifes, els horaris i el temps màxim d’estacionament. Quan finalitzem l’estacionament ja podem fer el pagament pel temps real que hem utilitzat.
 


   Blinkay     


L'aplicació 'Blinkay' és gratuïta i està disponible per a dispositius iOS/Apple i Android. Un cop descarregada i fet el registre, l'aplicació permet ajustar el pagament al temps real d’estacionament.

A través d’un smartphone els revisors podran saber si l’usuari ha pagat a través de l’APP introduint la matrícula o acostant l’aparell a l’adhesiu que, de manera opcional, el cotxe portarà enganxat al vidre, i que rebran de manera automàtica els usuaris a casa seva després de formalitzar l’alta en l’aplicació.

L’ús de l’aplicació Blinkay no suposa cap cost ni pels usuaris ni per la ciutat, ja que es finança íntegrament amb la publicitat dels comerços locals, que la poden fer servir com un innovador aparador per poder anunciar els seus productes i serveis, ja que cada cop que els usuaris inicien i finalitzen el seu estacionament tenen la possibilitat de visualitzar publicitat a través de l’aplicació.