Servei d'informació i atenció a les dones

siad2.png

El SIAD Sant Joan Despí, es defineix com un servei dirigit a totes les dones que viuen a la ciutat, que té com a finalitat donar resposta a les diferents demandes d’informació i atenció, potenciar els processos d’autonomia de les dones i contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtat. Al mateix temps que es constitueix com un instrument comunitari per desenvolupar i promoure la participació política i social de les dones al municipi i per avançar en la construcció d’una ciutadania que inclogui la perspectiva de gènere.

S'ofereix:

  • Informació i orientació sobre els diferents recursos de la ciutat destinats a les dones, a la defensa dels seus drets i atenció a les situacions de discriminació per raó de sexe.
  • Atenció social personalitzada a totes les dones que realitzin una demanda per una problemàtica personal derivada de la seva condició de dona.
  • Acompanyament psicològic i emocional personalitzat per a dones.
  • Suport a la gestió del patiment emocional per infants i joves.
  • Atenció a les diferents violències masclistes.
  • Assessorament jurídic en diferents àmbits (dret civil, familiar, laboral, violències masclistes...)
  • Participació en espais grupals i relacionals, com ara activitats per dones i tallers de creixement personal.
  • Acompanyament a les dones víctimes de violències masclistes a dependències jurídiques, policials, sanitàries, etc.

COM ACCEDIR AL SERVEI?
Demaneu una cita a la recepció del Centre Dones Despí (planta baixa del Centre Cívic Les Planes, carrer de John F. Kennedy, 4) o bé truqueu al telèfon 93 480 60 21 o envieu un correu electrònic a siad@sjdespi.net

En cas d'emergència fora dels nostres horaris, truqueu a la Policia Local (tel. 93 480 60 10), al telèfon d'emergències 112 o al telèfon contra les violències masclistes 900 900 120


TALLERS DE CREIXEMENT PERSONAL I AUTOESTIMA PER A DONES
Sessions dirigides a les dones de Sant Joan Despí i conduïdes per una psicòloga que ajudaran a gestionar l'estrès, a millorar l'autoestima o a aprendre a cuidar-se.
Dos divendres al mes, de 9.30 a 11.30 hores, al Centre Dones Despí (planta baixa del Centre Cívic Les Planes, c John F. Kennedy, 4). Cal inscripció prèvia.