Centre Dones Despi

 

Què és el CENTRE DONES DESPI?

 

El Centre Dones Despí, Centre d'Informació i Recursos per a Dones,  és l’equipament de referència per a les dones del municipi i des d’on s’impulsaran les polítiques d’igualtat de la ciutat.
El Centre té com a objectiu convertir-se en un espai de trobada i donar resposta al conjunt de les necessitats de les dones santjoanenques, oferint serveis d'informació i assessorament sobre temes d’interès, impulsant programes d'activitats i donant atenció i suport personalitzat amb l’objectiu de potenciar els processos d’autonomia de les dones i contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtat.

Al mateix temps es constitueix com un instrument comunitari per desenvolupar i promoure la participació política i social de les dones a Sant Joan Despí i per avançar en la construcció d’una ciutat feminista.

 

Què ofereix?

  • Informació i orientació sobre els diferents recursos de la ciutat destinats a les dones, a la defensa dels seus drets i atenció a les situacions de discriminació per raó de sexe.
  • Atenció social personalitzada a totes les dones que realitzin una demanda per una problemàtica personal derivada de la seva condició de dona.
  • Acompanyament psicològic i emocional personalitzat per a dones.
  • Suport a la gestió del patiment emocional per a infants i joves.
  • Atenció a les violències masclistes i acompanyament de les dones víctimes a dependències jurídiques, policials, sanitàries, etc.
  • Assessorament jurídic en diferents àmbits (dret civil, familiar, laboral, violències masclistes...).
  • Participació en espais grupals i relacionals on compartir expertesa, formar-se i desenvolupar propostes igualitàries.

 

Quin és l’equip professional?

Les professionals del Centre Dones Despí formen un equip multidisciplinari d’expertes en gènere i nviolències masclistes.


Com accedir-hi?

Demanant una cita a la recepció del Centre Dones Despí  o al telèfon 93 480 60 21

 

CENTRE DONES DESPÍ
Planta baixa del Centre Cívic Les Planes (carrer de John F. Kennedy, 4)
Telèfon: 93 480 60 21
Correu electrònic: donesdespi@sjdespi.net

 


Horari d'atenció

  • De dilluns a divendres, de 9 a 14 hores
  • Dilluns i dimecres, de 17 a 19 hores

 

Attached files