Esteu aquí

Canal de WhatsApp de l'Ajuntament de Sant Joan Despí

 

L'Ajuntament de Sant Joan Despí disposa d'un canal d'informació per a la ciutadania a través de WhatsApp. Mitjançant aquest canal, podeu rebre de forma directa al vostre telèfon mòbil informació d'actualitat municipal i avisos d'interès, tot garantint la privacitat de les persones que hi estan subscrites.

El canal de WhatsApp de l'Ajuntament de Sant Joan Despí és una via de comunicació ràpida, còmoda i efectiva per estar al dia de l'actualitat municipal. A través del canal, l'Ajuntament comparteix notícies, informacions de servei, grans esdeveniments i avisos d'interès ciutadà que us arribaran directament al mòbil.

El canal és unidireccional, és a dir, la difusió de missatges és només per part de l'Ajuntament. No hi ha possibilitat d'interacció per part de les persones usuàries. Per a aquesta necessitat, la ciutadania disposa de diferents canals de comunicació amb l'Ajuntament on s'atenen consultes, queixes i suggeriments, a través de la Seu electrònica, l'atenció telefònica, l'atenció presencial o les xarxes socials municipals.

Al canal de Whatsapp, la privacitat està protegida: ni l'Ajuntament ni cap persona subscrita al canal no poden accedir al vostre número de telèfon ni a les vostres dades personals.

Dona't d'alta al canal de WhatsApp de l'Ajuntament de Sant Joan Despí:

Els canals de WhatsApp es troben separats dels xats personals. Un cop hagis fet l'alta, trobaràs el canal de l'Ajuntament a la pestanya de WhatsApp "Actualitzacions" (dispositius configurats en català) o "Novedades" (dispositius configurats en castellà).