Servei de suport tècnic a entitats

Imatge
entitats


Les associacions tenen un important paper en la vida del municipi. Són elements de cohesió social, agents de participació ciutadana i generadors de dinàmiques que ajuden a consolidar signes d’identitat de la nostra ciutat. Sant Joan Despí és un bon exemple de l’esforç conjunt per consolidar marcs de col·laboració entre l’Administració local i la ciutadania organitzada.
En aquest apartat podreu trobar quines són les principals accions que es porten a terme al municipi a fi de donar suport a la important tasca del teixit associatiu local.

Suport tècnic a les entitats , es un servei que té la missió de interlocució de les entitats amb l’administració :

  • Donem recolzament tècnic i acompanyant a les entitats, en quant a la planificació , procés de organització, tramitació de necessitats dels recursos municipals en tot el que fa referència la realització de activitats programades per les entitats , tan a equipaments municipals , a la via pública, o fora del municipi.
  • Fomentem la participació de les entitats també en lo referent a la seva implicació dins dels programes municipals d’activitats del cicle festiu de la ciutat.

Prestacions i Tràmits:


Instancia online