Oficina Jove

_n4a0581.jpg

Oficina Jove
Casa Rovira, carrer Jacint Verdaguer, 27
Tel. 93 477 17 62
WhatsApp 627 51 04 91
oficinajove@sjdespi.net
www.despijove.cat/oficina-jove
Horari: De dilluns a dijous de 16 a 20 h
Dilluns de 12 a 14 h
Divendres de 10 a 14 h

TANCADA PER OBRES DE L'1 AL 15 DE JULIOL DE 2024 
De l'1 al 15 de juliol de 2024, els serveis de l'Oficina Jove es prestaran al casal de Joves El Bulevard (av. Barcelona, 83) en horari de dilluns a dijous, de 16 a 21 h

 instagram

L'Oficina Jove és un espai que vol facilitar eines i mecanismes per potenciar l'autonomia personal dels i les joves perquè puguin desenvolupar els seus projectes de vida personals i col·lectius. El principal objectiu és que la gent jove pugui comptar amb una orientació personalitzada i amb aquesta finalitat l'Oficina Jove organitza tallers i ofereix serveis d’assessorament personal als quals poden accedir els i les joves de 12 a 35 anys amb cita prèvia:

Assessoria laboral

Ofereix orientació al jovent per millorar la recerca de feina o per iniciar-se en el procés de buscar la primera oportunitat laboral. Ajuda a preparar les eines necessàries: com fer un currículum i una carta de presentació, on buscar feina, com fer una bona entrevista de selecció...

Assessoria de salut i SAI

L'assessoria de salut és un servei d’informació, orientació i assessorament en matèria de sexualitat, trastorns d’alimentació, suport en la presa de decisions, conflictes familiars, de parella o personals, control de l'estrés, angoixa davant exàmens o situacions de risc, soledat, pors, etc. Orientat a joves i a pares i mares.

Per la seva banda, el SAI és un servei de formació, sensibilització i informació per tal de promoure el respecte a la diversitat afectiva, sexual i de gènere i prevenir la LGTBIfòbia.

Assessoria de mobilitat internacional

Ofereix informació, orientació i assessorament als i les joves que vulguin anar a l'estranger per motius diversos: treballar, estudiar, aprendre nous idiomes, fer pràctiques en empreses, col·laborar en un projecte de voluntariat, participar en alguna beca internacional, formar part d'activitats juvenils a l'estranger o de programes europeus, conèixer altres cultures, etc. Es donen les eines i recursos necessaris a tots i totes els i les joves que vulguin viure una experiència internacional.

Assessoria acadèmica

Amb un ampli ventall d'informació, orientació i assessorament sobre estudis, titulacions, beques... per fer més fàcil i segura l'elecció del futur acadèmic i professional.

SOAD

És un servei de proximitat que atén, orienta, assessora, informa i fa seguiment de manera confidencial i gratuïta de totes aquelles qüestions relacionades amb les drogues i els seus possibles riscos. Aquest recurs atén a tota la ciutadania (famílies, joves, adolescents…) i professionals del territori.