Comptem papallones?

-
Aula Ambiental del parc de la Fontsanta

En aquesta jornada de ciència ciutadana descobrirem el cicle de vida de les papallones i els aspectes més característics de cada espècie. Després, amb l'ajuda d'un expert i una guia, anirem a la recerca de les papallones del parc de la Fontsanta!

A càrrec de: Centre Mediambiental l'Arrel

Edat: públic familiar (totes les edats)

Preu: gratuït

Punt de trobada: Aula ambiental del parc de la Fontsanta

Cal inscripció prèvia a activitatsmetropolitanes@bcn.cat o al telèfon 93 256 22 20 (de dilluns a divendres, de 10 a 13 h)

  • La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització, a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Sevei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.
  • Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors a l'hora de fer l'activitat.

Promogut per: Àrea Metropolitana de Barcelona i Museu de Ciències Naturals de Barcelona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan Despí

Imatge