Més de 26.000 electors i electores de Sant Joan Despí, amb dret de vot a les eleccions al Parlament Europeu

-
Imatge

El diumenge 9 de juny se celebraran eleccions al Parlament Europeu. A Sant Joan Despí, un total de 26.274 electors i electores tenen dret de vot en aquests comicis. El dia de les eleccions, a la ciutat hi haurà 11 col·legis electorals repartits per tots els barris.
 
Els col·legis electorals seran els mateixos que a les darreres eleccions catalanes del mes de maig passat. D'aquesta manera, funcionarà el nou col·legi electoral del barri de les Begudes (al pavelló poliesportiu de la Ciutat Esportiva Joan Gamper) i el nou col·legi del Casal de Gent Gran Can Maluquer, així com la resta de canvis fruit de la reordenació de les seccions censals que podeu consultar en aquest enllaç

En total, el 9 de juny a Sant Joan Despí s'obriran 11 col·legis electorals i es constituiran 54 meses per recollir els vots dels santjoanencs i santjoanenques. L'horari de les votacions serà de les 9 a les 20 hores i, per votar, caldrà identificar-se amb DNI, passaport o permís de conduir amb fotografia. 
 
Les persones amb mobilitat reduïda que vulguin disposar del servei d'acompanyament als col·legis electorals, han de posar-se en contacte amb l'Ajuntament de Sant Joan Despí (al telèfon 93 480 60 00, de dilluns divendres de 8.30h a 14 h). 
 
En aquestes eleccions, a Espanya concorren 34 candidatures i s'escolliran 61 eurodiputats i eurodiputades. La circumscripció electoral és única: abasta tot el territori estatal. 

El web municipal www.sjdespi.cat informarà de l'escrutini dels vots a la ciutat. El seguiment de la jornada electoral a Sant Joan Despí es podrà fer a través de les xarxes socials municipals.