Idees de consum sostenible i per generar menys residus

-
Imatge

Sant Joan Despí ofereix idees de consum sostenible i accions per generar menys residus i per a la seva reutilització. Serà del 18 al 26 de novembre, amb la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus de Sant Joan Despí.

No t'emboliquis! és el lema de l'edició d'enguany. La primera de les activitats serà la instal·lació del Quiosc de la Prevenció de Residus el dilluns 20 de novembre a la plaça de l'Ermita (barri Centre), de 9 a 13 h. El quiosc ens donarà idees per generar menys residus mitjançant les nostres accions quotidianes, en el nostre dia a dia a casa, a la feina, en el lleure... A més, resoldrà tots els dubtes que tinguem sobre com prevenir els residus.

El Quiosc de la Prevenció de Residus també visitarà el barri de les Planes, el dijous 23 de novembre de 9 a 13 h, al carrer de John F. Kennedy (al costat del mercat ambulant).

I el dissabte 25 de novembre, l'Ajuntament organitzarà un taller per aprendre a fer bijuteria a partir de la reutilització de càpsules de cafè, tot donant-li una segona vida a un residu que, en cas contrari, acabaria a la deixalleria. El taller es farà a les 10 h al Centre Cultural Miquel Martí i Pol (cal inscripció prèvia enviant un correu a mediambient@sjdespi.net).