Del 14 al 18 d'octubre, activitats per la recerca de feina i l'emprenedoria a la Setmana de l'Ocupació

Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí, a través de Promodespí, celebrarà del 14 al 18 d'octubre la Setmana de l'Ocupació, una iniciativa que acostarà a la ciutadania els múltiples recursos i programes que l'Ajuntament i el territori desenvolupen per fomentar l'emprenedoria, la millora de l'ocupabilitat, la formació i la inserció laboral. Durant la setmana es realitzaran activitats per a persones que busquen feina, empreses i persones emprenedores amb l'objectiu de crear espais per rebre informació, orientación, formació i oportunitats professionals. 

Una de les accions principals serà la jornada Job Networking (el 16 d'octubre) on es donaran cita empreses de l'àmbit administratiu, serveis de neteja i manteniment, atenció sociosanitària i domiciliària i vendes i logística que faran entrevistes a persones que busquen feina en aquests sectors. Les persones candidates es podran preparar les entrevistes un dia abans en el taller formatiu 'Elevator pitch'. 

En el marc de la Setmana de l'Ocupació, Promodespí, el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, sortirà al carrer per donar a conèixer els seus serveis. El dimarts 15, de 9.30 a 13.30 h, la carpa de Promodespí serà al davant de la Biblioteca Miquel Martí i Pol (barri les Planes), i dimecres 16, de 16 a 18.30 h, al davant de la Biblioteca Mercè Rodoreda (barri Centre).

També s'organitzaran diferents tallers formatius: d'ocupació cures i usos del temps, d'ocupació per a joves, de preparació de l'entrevista de treball i d'acreditació de l'experiència laboral... Per a participar en els tallers, cal fer la inscripció en aquest formulari.

El programa es completa amb dues sessions informatives -sobre el funcionament de la borsa de Treball Xaloc i sobre la creació d'un negoci- i amb l'Espai Meeting Point, on es podrà conèixer l'oferta formativa, descobrir els projectes d'orientació, formació i inserció laboral que ofereix l'Ajuntament de Sant Joan Despí i les entitats del territori (dimecres 16, de 16 a 18.30 h, davant de la Biblioteca Mercè Rodoreda. 

CONSULTA EL PROGRAMA DE LA SETMANA DE L'OCUPACIÓ DE SANT JOAN DESPÍ 2024

 

INSCRIPCIONS ALS TALLERS DE LA SETMANA DE L'OCUPACIÓ DE SANT JOAN DESPÍ 2024