Oficina Jove

_n4a0581.jpg

Oficina Jove
Casa Rovira, carrer Jacint Verdaguer, 27
Tel. 93 477 17 62
WhatsApp 627 51 04 91
oficinajove@sjdespi.net
www.despijove.cat/oficina-jove
Horari: De dilluns a dijous de 16 a 20 h
Dilluns de 12 a 14 h
Divendres de 10 a 14 h

 instagram

L'Oficina Jove és un espai que vol facilitar eines i mecanismes per potenciar l'autonomia personal dels i les joves perquè puguin desenvolupar els seus projectes de vida personals i col·lectius. El principal objectiu és que la gent jove pugui comptar amb una orientació personalitzada i amb aquesta finalitat l'Oficina Jove organitza tallers i ofereix serveis d’assessorament personal als quals poden accedir els i les joves de 12 a 35 anys amb cita prèvia:

Assessoria laboral

Ofereix orientació al jovent per millorar la recerca de feina o per iniciar-se en el procés de buscar la primera oportunitat laboral. Ajuda a preparar les eines necessàries: com fer un currículum i una carta de presentació, on buscar feina, com fer una bona entrevista de selecció...

Assessoria de salut i SAI

L'assessoria de salut és un servei d’informació, orientació i assessorament en matèria de sexualitat, trastorns d’alimentació, suport en la presa de decisions, conflictes familiars, de parella o personals, control de l'estrés, angoixa davant exàmens o situacions de risc, soledat, pors, etc. Orientat a joves i a pares i mares.

Per la seva banda, el SAI és un servei de formació, sensibilització i informació per tal de promoure el respecte a la diversitat afectiva, sexual i de gènere i prevenir la LGTBIfòbia.

Assessoria de mobilitat internacional

Ofereix informació, orientació i assessorament als i les joves que vulguin anar a l'estranger per motius diversos: treballar, estudiar, aprendre nous idiomes, fer pràctiques en empreses, col·laborar en un projecte de voluntariat, participar en alguna beca internacional, formar part d'activitats juvenils a l'estranger o de programes europeus, conèixer altres cultures, etc. Es donen les eines i recursos necessaris a tots i totes els i les joves que vulguin viure una experiència internacional.

Assessoria acadèmica

Amb un ampli ventall d'informació, orientació i assessorament sobre estudis, titulacions, beques... per fer més fàcil i segura l'elecció del futur acadèmic i professional.

SOAD

És un servei de proximitat que atén, orienta, assessora, informa i fa seguiment de manera confidencial i gratuïta de totes aquelles qüestions relacionades amb les drogues i els seus possibles riscos. Aquest recurs atén a tota la ciutadania (famílies, joves, adolescents…) i professionals del territori.