Notícies - Acció social

- Acció social

L'Ajuntament, Aigües de Barcelona i Creu Roja refermen el compromís amb el programa ONA de suport a l'ocupació destinat a persones en situació de vulnerabilitat

L'Ajuntament, Aigües de Barcelona i Creu Roja han refermat el seu compromís amb el desenvolupament del programa ONA, la iniciativa social que contribueix a la formació i a la inserció laboral de persones de la ciutat en situació de vulnerabilitat. El projecte combina la cobertura estable de les necesssitats bàsiques amb un programa específic de millora de l'ocupabilitat i el desenvolupament de competències per tal d'assolir la inserció laboral.
Llegir més
- Acció social

Segona edició del programa ONA per a la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat

Ja està en marxa la segona edició del programa ONA, una iniciativa social de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, Aigües de Barcelona i Creu Roja Catalunya que ajuda en la formació i la inserció laboral de persones de la ciutat en situació de vulnerabilitat. Les persones beneficiàries rebran suport, assessorament i acompanyament durant un any per tal de potenciar les seves competències personals i laborals perquè puguin accedir a una feina de qualitat. 

Llegir més
- Acció social

Dos de cada tres participants de la primera edició del programa ONA s'han inserit al mercat laboral

El programa ONA, una iniciativa social que impulsen l'Ajuntament de Sant Joan Despí, Aigües de Barcelona i Creu Roja Catalunya, ha tancat la seva primera edició amb la inserció al mercat laboral del 67% de les persones que hi han participat. El programa, que s'ha desenvolupat al llarg d'un any, ha contribuït a la millora de l'ocupabilitat de persones de Sant Joan Despí en situació de vulnerabilitat.

Llegir més
- Acció social

El programa ONA contribueix a la formació i la inserció laboral d'una cinquantena de persones de la ciutat

Gairebé una cinquantena de persones de la ciutat participen al programa ONA, una iniciativa social que impulsen l'Ajuntament de Sant Joan Despí, Aigües de Barcelona i Creu Roja Catalunya. El programa contribueix a la formació i la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat. Durant els sis primers mesos d'execució del programa, el nombre de persones participants que estaven aturades ja s'havia reduït en un 24%. 

Llegir més
- Acció social

Ajuntament i Creu Roja distribueixen targetes moneder a famílies en situació de vulnerabilitat per atendre les necessitats d'alimentació

L’Ajuntament i la Creu Roja han signat un conveni per atendre les necessitats d'alimentació de persones i famílies en situació de vulnerabilitat. La iniciativa, dins del marc del Nadal, vol oferir una resposta homogènia en aquestes dates, quan es poden accentuar les diferències socials. Mitjançant aquest conveni, l'Ajuntament i Creu Roja distribuiran 218 targetes moneder destinades a la compra de productes d'alimentació.

Llegir més
- Acció social

L'Ajuntament ofereix ajuts econòmics per pagar l'IBI

Fins al 8 de juliol es poden presentar les sol·licituds per accedir als ajuts econòmics que l'Ajuntament ofereix per al pagament de l'Impost de Béns Immobles (IBI) de l'habitatge habitual. Aquests ajuts estan adreçats a persones en situació de vulnerabilitat social i subvencionen fins al 50% del rebut de l'IBI.

Llegir més
- Acció social

L'Ajuntament, Aigües de Barcelona i Creu Roja Catalunya signen un conveni per donar suport a la inserció laboral d'una cinquantena de persones

El programa ONA és una iniciativa social que ajudarà en la formació i la inserció laboral d'una cinquantena de persones de la ciutat en situació de vulnerabilitat. Les persones beneficiàries rebran suport, assessorament i acompanyament durant els propers dos anys. L'Ajuntament de Sant Joan Despí, Aigües de Barcelona i Creu Roja Catalunya han signat un conveni per posar en marxa aquest programa.

Llegir més