Notícies - Ciutat Modernista

- Ciutat Modernista

Visites al patrimoni modernista, itineraris i tallers per celebrar el Dia Internacional dels Museus

Sant Joan Despí se suma el dissabte 18 de maig a la celebració del Dia Internacional dels Museus amb un conjunt d'activitats que permetran gaudir del patrimoni modernista de la ciutat. Visites nocturnes teatralitzades, itineraris i tallers que tindran com a principals protagonistes els edificis de Can Negre i de la Torre de la Creu, les dues joies arquitectòniques de Josep Maria Jujol a la ciutat.

Llegir més
- Ciutat Modernista

Èxit de participants a les activitats del festival Open House a Sant Joan Despí

Les activitats del festival 48H Open House a Sant Joan Despí han registrat un gran èxit de participants. En l'edició d'enguany, les visites i itineraris de l'Open House han tingut un total de 3.788 participants, la segona xifra més alta des que la ciutat participa en aquest festival d'arquitectura. En comparació amb l'any 2022, la participació a l'Open House a Sant Joan Despí s'ha incrementat un 40%.

Llegir més
- Ciutat Modernista

Visites a una desena d'edificis i vuit itineraris, dos dels quals inclusius, per l'Open House 2023

El cap de setmana del 21 i 22 d'octubre, Sant Joan Despí serà una de les seus del prestigiós festival 48H Open House. Durant el festival, es podran visitar diferents cases i espais arquitectònics de Sant Joan Despí a més a més de participar en vuit itineraris temàtics per la ciutat, dos dels quals seran inclusius (una ruta modernista en llengua de signes i una visita a la Torre de la Creu per a invidents).

Llegir més
- Ciutat Modernista

Sant Joan Despí edita un llibre on una desena d'experts aprofundeixen en la figura i l'obra de Josep Maria Jujol

El Centre Jujol-Can Negre ha acollit la presentació del llibre de les Jornades Internacionals Jujol, una obra que recull l'anàlisi que una desena d'experts de diferents àmbits fan de la figura i de l'obra de l'arquitecte Josep Maria Jujol. El llibre, editat per l'Ajuntament de Sant Joan Despí, ofereix una mirada transversal per aproximar-se a l'univers jujolià i vol esdevenir una nova eina de consulta i anàlisi que enriqueixi el coneixement científic sobre Jujol.

Llegir més
- Ciutat Modernista

Obertes les inscripcions per a diferents activitats del festival 48H Open House a Sant Joan Despí

El cap de setmana del 22 i 23 d'octubre Sant Joan Despí tornarà a ser una de les ciutats protagonistes del prestigiós festival d'arquitectura 48H Open House Barcelona, amb visites a edificis i itineraris culturals. Algunes de les activitats del 48H Open House funcionen amb cita prèvia. Podeu reservar plaça des del 10 d'octubre citaprevia.sjdespi.cat.

Llegir més