Notícies

- Mobilitat

L'Ajuntament reordena el carrer Fontsanta mantenint la dotació d'aparcaments i millorant la seguretat viària

L'Ajuntament ha iniciat els treballs de reordenació del carrer de la Fontsanta, que permetran millorar la seguretat viària i pacificar el trànsit. Mitjançant aquestes obres, es reordenaran les zones d'estacionament mantenint la dotació d'aparcament actual i es crearà un nou carril bici a la calçada. A banda, també ha començat la reurbanització de l'avinguda de les Flors i el pla d'asfaltatge d'estiu.
Llegir més
- Esports

L'Ajuntament vol que l'equip femení del FC Levante-Las Planas continuï a Sant Joan Despí

Davant diferents informacions periodístiques que anuncien la intenció del primer equip femení del Levante-Las Planas de jugar la propera temporada a Badalona després d'haver aconseguit la permanència un any més a la Liga F, l'alcadessa de Sant Joan Despí, Belén García, ha fet saber al club "la voluntat inequívoca del consistori que l'equip continuï a la ciutat, on el club està fortament arrelat".
Llegir més

Una quarantena de joves tenen l'oportunitat de treballar durant l'estiu a l'Ajuntament

Una nova promoció de joves de Sant Joan Despí ha començat a treballar a l'Ajuntament en el marc dels programes Work Experience i Treballa a l'Estiu, dues iniciatives municipals per donar una oportunitat laboral al jovent de la ciutat. Un total de 39 joves treballaran durant tot el mes de juliol realitzant tasques en diferents departaments de l'Ajuntament.
Llegir més
- Ajuntament

Crònica del Ple: Sessió ordinària del mes de juny de 2024

El Ple de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, celebrat el dijous 27 de juny de 2024 en sessió ordinària, va començar amb l'aprovació de l'acta de la sessió ordinària anterior i amb la lectura de les resolucions de l'Alcaldia i dels acords de la Junta de Govern Local. Tot seguit, els grups municipals de Junts per Sant Joan Despí (JxSJD), Vox, Partit Popular (PP), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Sant Joan Despí En Comú Podem (SJDECP) i Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i la regidora no adscrita van debatre diferents propostes i d

Llegir més