Cultura

-
-
Parc de Marta Mata (les Begudes)

Espai de jocs: Tell Fusta

Espais de joc itinerants per tal de proporcionar una estona de joc, moviment i experimentació lliure intentant que els infants explorin les seves habilitats i se sentin tranquils i acompanyats en la seva descoberta al món.

Llegir més
-
-
Plaça del Mercat de les Planes

Espai de jocs: Circomotik

Jocs de psicomotricitat orientats al circ. Un espai lúdic, alternatiu i no competitiu.

A càrrec de la Cia. El Negro y el Flaco

Llegir més
-
Plaça de l'Ermita

Ballada de sardanes

Ballada de Sardanes amb la Cobla “La Principal del Llobregat”.

L’organitza: Colla Sardanista Sant Joan Despí

Llegir més
-
Plaça de l'Ermita

Freedom Dance Showcase 2024

El Marc i la Valeria, fundadors de Freedom Dance, han sigut un cop més la millor parella professional del país, i també de les millors 18 parelles del món. Ens faran gaudir d’un ball, acompanyats d’actuacions de balls urbans, balls de saló, dansa del ventre, burlesc, balls llatins i molt més. 

L’organitza: Freedom Dance

Llegir més
-
Plaça de l'Ermita

Corrandes de la Carabruta

L’Esbart Dansaire es complau de presentar un petit tast de l’últim espectacle: les Corrandes de la Carabruta amb una nova coreografia dedicada al nostre poble. 

L’organitza: Esbart Dansaire de Sant Joan Despí

Llegir més
-
Plaça de l'Ermita

XIX Mostra de Coreografies de Festa Major

Actuacions dels grups de l’ESPAI FÍSIC. EscoladeDansa: iniciació a la dansa, dansa clàssica, puntes, dansa contemporània i dansa modernfusió adults. Coreografies que la Dansa Jove Despí ha presentat a diversos concursos estatals amb un ampli reconeixement. 

L’organitza: Associació Dansadespí

Llegir més
-
Parc de la Fontsanta

Concert dels Versión Imposible

El showman David Moreno i la seva banda rendiran tribut, en rigorós directe, a grans artistes imitant-ne la veu i interpretant infinitat de covers i medleys de les cançons d’avui i de sempre. Mai hauràs vist tants cantants en un mateix escenari! Molt humor, bona música i una constant interacció amb el públic amb una posada en escena molt teatral.

Llegir més
-
Punt de sortida: Centre Jujol – Can Negre (pl. Catalunya s/n)

Itinerari Modernista Jujol a Sant Joan Despí

Durant el recorregut s’observen les façanes de la Torre Jujol, Torre Serra- Xaus, casa Rovira, porta del manyà Josep Oliver i església parroquial i s’accedeix a l’interior de Can Negre i de la Torre de la Creu. Cal inscripció prèvia.
Llegir més
-

Nits de Comèdia: Show de Impro

Somia, imagina, gaudeix una experiència teatral immersiva on actors i públic creen, juguen i generen un espectacle sense igual totalment irrepetible. Amb la informació del públic els actors crearan les millors històries in situ. Acció, terror, romàntic podran ser els gèneres d’aquestes històries. Serà el públic el responsable del que succeeixi en l’escenari. Un pla perfecte per improvisar, riure i passar-lo en gran.
Llegir més