Cultura

-
Punt de sortida: Centre Jujol – Can Negre (pl. Catalunya s/n)

Itinerari Modernista Jujol a Sant Joan Despí

Durant el recorregut s’observen les façanes de la Torre Jujol, Torre Serra- Xaus, casa Rovira, porta del manyà Josep Oliver i església parroquial i s’accedeix a l’interior de Can Negre i de la Torre de la Creu. Cal inscripció prèvia.
Llegir més
-
-

Exposició d'obres de Sofia Isus

L’artista de Sant Joan Despí Sofia Isus mostra una selecció del seu treball a través de diferents disciplines: pintura, escultura, gravat i dibuix (…) s’endevina que sent atracció per la figura, tant de la dona com del món animal, sobretot en les seves escultures, encara que algunes d’elles, principalment les que es troben a diferents indrets de la seva ciutat natal, són de marcat contingut abstracte. Quan veiem els seus quaderns de viatges, demostra posseir una mà segura pel dibuix, on s’aprecia perfectament el seu domini del traç i del color.

Llegir més
-

Nits de Comèdia: Show de Impro

Somia, imagina, gaudeix una experiència teatral immersiva on actors i públic creen, juguen i generen un espectacle sense igual totalment irrepetible. Amb la informació del públic els actors crearan les millors històries in situ. Acció, terror, romàntic podran ser els gèneres d’aquestes històries. Serà el públic el responsable del que succeeixi en l’escenari. Un pla perfecte per improvisar, riure i passar-lo en gran.
Llegir més