Notícies - Mobilitat

- Mobilitat

La nova targeta T-metropolitana substituirà la targeta rosa

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha iniciat la implantació de la T-metropolitana, una nova targeta sense contacte per a l'ús dels títols socials de l'AMB. Es tracta d’una targeta de plàstic amb tecnologia 'contactless' -la mateixa que fa servir la T-mobilitat- que substituirà la targeta rosa gratuïta, la targeta rosa reduïda i el passi d’acompanyant. Les persones usuàries d’aquests títols rebran la T-metropolitana en els propers mesos a casa sense que l’hagin de demanar.

Llegir més
- Mobilitat

Completada la connexió del carril bici de l'avinguda de Barcelona fins a l'avinguda del Baix Llobregat

Sant Joan Despí continua millorant i connectant la xarxa pedalable per afavorir que la ciutadania pugui desplaçar-se de manera més segura i còmoda amb bicicleta i altres cicles. La darrera acció en aquest àmbit ha estat una actuació de millora per connectar la xarxa pedalable existent en l'eix de l'avinguda de Barcelona, entre el carrer Mare de Déu de la Mercè i l'avinguda del Baix Llobregat.

Llegir més
- Mobilitat

L'alcaldessa de Sant Joan Despí es reuneix amb la ministra de Transports i Mobilitat per parlar de millores de connectivitat a la ciutat

L'alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García, s'ha reunit amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, per tal d'analitzar diferents propostes de l'Ajuntament per milllorar la connectivitat a la ciutat: una nova connexió amb l'autovia A-2 des del barri de les Begudes, la millora de l'accessibilitat a l'estació de Rodalies i la urbanització de l'espai al tram ferroviari que s'està soterrant entre Torreblanca i les Begudes.

Llegir més
- Mobilitat

En marxa l'AMBici, el nou servei metropolità de bicicleta compartida, a Sant Joan Despí i a cinc municipis més

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha posat en marxa el nou servei metropolità de bicicleta compartida, l’AMBici, a Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, el Prat de Llobregat i Sant Just Desvern. A Sant Joan Despí, l'AMBici posa a disposició de la ciutadania 99 bicicletes distribuïdes en 9 estacions, repartides per tots els barris. El servei, progressivament, arribarà a un total de 15 municipis.

Llegir més