Notícies - Esports

- Esports

Oberta la nova pista de skate del parc de la Fontsanta

L'Ajuntament ha obert la nova pista de skate del parc de la Fontsanta. Una pista millorada i ampliada que ofereix una àmplia varietat de rampes i elements i diferents possibilitats de recorreguts, amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats de les persones que practiquen skateboarding a través d'una pista més atractiva.

Llegir més
- Esports

Comencen les obres de millora i ampliació de la pista de skate del parc de la Fontsanta

L'Ajuntament ha iniciat les obres per renovar i ampliar la pista de skate del parc de la Fontsanta. El projecte permetrà configurar una instal·lació amb una àmplia varietat de rampes i elements i amb diferents possibilitats de recorreguts, amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats de les persones que practiquen skateboarding a través d'una pista més atractiva.

Llegir més
- Esports

Lleure amb valors als casals i campus esportius municipals d'estiu

Centenars d'infants, adolescents i joves fan activitats de lleure durant les vacances d'estiu participant als casals i als campus esportius que organitza l'Ajuntament de Sant Joan Despí. Els casals i campus són un servei que l'Ajuntament posa a l'abast de les famílies durant les vacances escolars per tal de contribuir a la conciliació familiar a la vegada que s'ofereix una educació en el lleure i es transmeten valors.

Llegir més
- Esports

Les persones usuàries donen un notable als poliesportius municipals

Les persones que utilitzen els poliesportius municipals de Sant Joan Despí valoren aquests equipaments amb una nota mitjana d'un notable. Els aspectes més ben valorats són la neteja i l'atenció al client. Les instal·lacions de Sant Joan Despí es troben per sobre de la mitjana dels municipis de la província de Barcelona en tots els aspectes, segons els resultats de la darrera enquesta de satisfacció.

Llegir més