Tallers per a dones

autodefensa_adultes_sjd_2020.jpg
juny15-2091_0.jpg
juny14-11303_0.jpg
juny15-1090_0.jpg

L’Ajuntament de Sant Joan Despí organitza aquestes activitats lúdico-formatives adreçades a les dones de Sant Joan Despí. El seu objectiu és impulsar la creació d’espais de trobada, potenciar la participació de dones en diferents activitats, afavorir les relacions socials i la creació de xarxes personals, així com millorar l’autoestima de les dones, lluitar contra el seu aïllament social promovent, alhora, l’intercanvi entre diferents barris, edats i cultures. 

Els tallers es realitzen en espais de la ciutat dels diferents barris, d’octubre a juny.

Estan subvencionats i només cal abonar un preu públic simbòlic, independentment de la tipologia del taller.

TALLERS PER A DONES 2023-2024:

 • Autodefensa feminista. Horari: els dilluns de 18.30 a 20 h. Lloc: Auditori Miquel Martí i Pol (del 6 de novembre de 2023 al 27 de maig de 2024)
 • Sevillanes i ball espanyol. Horari: els dimecres, de 18 a 20 h. Lloc: Foment Cultural i Artístic (del 4 d'octubre de 2023 al 29 de maig de 2024)
 • Country. Horari: els dijous de 18 a 20 h. Lloc: Foment Cultural i Artístic (del 5 d'octubre de 2023 al 30 de maig de 2024)

Presentació de sol·licituds d'inscripció: del 4 al 17 de setembre de 2023. De forma virtual a través d'aquest enllaç o de forma presencial a l'Àrea de Serveis a la Persona

La persona que fa la inscripció informa de la veracitat de les seves dades i consent la seva comprovació per part de l’Administració. En cas contrari i/o de no veracitat de les dades, es donarà de baixa la sol·licitud i s’anul·larà la plaça atorgada.

Assignació de places: 

 • Tots els tallers tenen places limitades.
 • Es tindrà en compte l’ordre d’inscripció i el nombre de places vacants en el moment de la sol·licitud per a l’assignació dels tallers.

Pagament dels tallers:

 • El pagament sempre es realitzarà una vegada confirmada la plaça del taller sol·licitat.
 • El termini de pagament serà del 19 al 29 de setembre de 2023. 
 • El cost dels tallers és de 60€
 • El pagament es realitzarà mitjançant transferència bancària al número de compte ES81 2100 3138 3622 0014 0634, indicant el nom complet de la persona sol·licitant i el nom del taller. El rebut de pagament s’enviarà a donesdespi@sjdespi.net.
 • Si no es fa el pagament en el termini estipulat es donarà de baixa a la persona inscrita.
 • Un cop iniciats els tallers no es retornaran els diners ni es guardarà plaça per a un altre taller.

Els tallers poden ser modificats, tant l’horari com el lloc de realització i/o anul·lats per manca d’inscripcions o per indicacions tècniques.


NORMATIVA DE FUNCIONAMENT

Els tallers per a dones són espais per compartir aprenentatges i experiències entre dones, per tant s’ha de tractar amb respecte les professores, les alumnes i els diferents ritmes d’aprenentatge.

Cal tenir cura de les instal·lacions i material que s’utilitza per a la realització dels tallers, i, en cas d’haver-hi alguna incidència, comunicar-ho a la persona responsable per solucionar la dificultat al més aviat possible.

En els tallers que es fan al Foment Cultural i Artístic cal tenir especial cura de la fusta del terra.

Per al bon funcionament de totes les activitats, cal respectar l’hora d’inici i l’hora de finalització i desocupar la sala al més ràpid possible.