Notícies - Policia local

- Policia local

La Policia Local inicia una campanya de controls de velocitat per promoure un trànsit més segur

La Policia Local de Sant Joan Despí, en coordinació amb el Servei Català de Trànsit, inicia aquesta setmana una campanya de controls de velocitat per promoure un trànsit més segur. La campanya comença amb la realització de controls de velocitat al carrer Fontsanta entre el dilluns 11 i el diumenge 17 de març. El control de velocitat es farà per mitjà d’un equip de radar i funcionarà en diversos trams horaris durant diferents dies de la setmana.

Llegir més
- Policia local

Dispositiu policial especial durant el Nadal

La Policia Local treballa en diferents fronts per incrementar la presència policial durant aquestes dates nadalenques, sobretot a les zones més comercials que concentren més afluència de persones en una època en què l'increment de les compres i de persones al carrer és molt notable .

Llegir més
- Policia local

La seguretat i la convivència continuaran sent una prioritat per a l'Ajuntament aquest estiu

L'Ajuntament reforça aquest estiu la seguretat a tots els barris de la ciutat amb l'objectiu de mantenir la convivència a l'espai públic durant l'estiu, una de les èpoques de l'any amb més activitat a l'exterior a causa de les vacances, entre altres factors. La Policia Local fa una campanya especial de patrullatge a peu per tots els barris de la ciutat que es complementa amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Nacional. A més, l'Ajuntament també fa una campanya especial en l'àmbit de la convivència gràcies a l'ajuda dels agents de convivència i dels agents cívics.

Llegir més
- Policia local

La Policia Local realitza controls dels autocars que fan transport en les excursions dels casals

El servei d'inspecció d'autocars escolars que realitza durant el curs acadèmic s'amplia també a l'estiu per als vehicles que transporten als nens i nenes que participen en les excursions que s'organitzen en el marc de les activitats dels casals i campus estiuencs. El servei de control comprova que tant el vehicle com la persona conductora estiguin en condicions òptimes per garantir la seguretat de totes les persones que viatgen a l'autocar.

Llegir més
- Policia local

L'Ajuntament posa en servei un equip d'agents que vetlla per la convivència i la tranquil·litat durant les nits

Aquest estiu ha entrat en servei un equip d'agents de convivència que vetlla per la tranquil·litat i el civisme durant les nits. Els agents recorren els carrers de Sant Joan Despí i realitzen tasques de control dels espais públics, d'informació sobre la normativa de civisme i convivència, de control de sorolls i de supervisió de les activitats a la via pública, i ofereixen informació i acompanyament a les persones que ho necessitin.

Llegir més
- Policia local

La Policia Local sanciona 190 persones per infraccions relacionades amb els patinets elèctrics i altres VMP en el darrer any

L'any 2021, la Policia Local de Sant Joan Despí va imposar un total de 190 sancions per infraccions relacionades amb la circulació dels patinets elèctrics i altres vehicles de mobilitat personal (VMP). La majoria de sancions van ser per circular per voreres o per anar més d'una persona dalt del patinet. L’ús inadequat dels vehicles de mobilitat personal és un dels temes que més preocupen respecte a la seguretat viària. Per això, l'Ajuntament duu a terme diferents actuacions, com controls preventius, campanyes de sensibilització i accions d'educació viària.

Llegir més
- Policia local

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra treballen conjuntament per reforçar la seguretat ciutadana a Sant Joan Despí

La Policia Local de Sant Joan Despí i el cos dels Mossos d'Esquadra treballen des de fa anys de manera conjunta per tal de reforçar la seguretat a la ciutat. La coordinació entre tots dos cossos policials abasta diferents àmbits: patrullatges conjunts, actuacions davant emergències, controls policials coordinats, traspàs d'informació, per tal que Sant Joan Despí continuï sent una ciutat tranquil·la i segura.

Llegir més