Notícies - Joventut

- Joventut

Ajudes al transport per a la gent jove que estudia fora de la ciutat

L'Ajuntament ha obert una nova convocatòria d'ajuts perquè les persones joves que estudien fora de la ciutat puguin estalviar-se part dels diners que gasten en desplaçar-se en transport públic. Les ajudes s'adrecen a joves de fins a 30 anys que cursin estudis superiors durant aquest curs 2023/2024. La presentació de sol·licituds estarà oberta fins al 31 d'octubre.

Llegir més
- Joventut

El servei de suport psicològic jove ha realitzat més de 200 sessions de teràpia durant aquest any

Durant aquest any 2023, el servei municipal de suport psicològic per a joves ha dut a terme més de 200 sessions de teràpia per atendre el patiment psicològic i els problemes de salut emocional entre el jovent. Aquest servei, que està dirigit a joves d'entre 12 i 29 anys, té com a objectiu reforçar la resposta davant l'augment de problemes de salut mental que s'ha detectat entre la gent jove. 

Llegir més

L'Ajuntament obre la selecció de joves estudiants per treballar durant el Nadal

Fins al 24 de novembre està oberta la inscripció a la novena edició del 'Treballa al Nadal', un programa ocupacional destinat a joves estudiants de la ciutat que podran treballar durant el període nadalenc fent tasques de sensibilització ambiental i d'informació i suport en activitats socioculturals. Es tracta d'un programa que permet al jovent guanyar experiència laboral i adquirir noves competències.

Llegir més
- Joventut

Nou servei per promoure el lleure saludable entre la gent jove

L'Ajuntament ha posat en marxa un servei d'intervenció a peu de carrer adreçat a adolescents i joves per tal de donar resposta a les seves necessitats i demandes i oferir-los alternatives saludables en àmbits com el lleure, la cultura, la salut, la formació o la participació. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Sant Joan Despí vol donar resposta a l'impacte negatiu que ha tingut la pandèmia en el desenvolupament vivencial de la població jove.

Llegir més