Esteu aquí

Incidències dels serveis

Tall de l'accés de vianants al c. Francesc Macià a les Begudes i a la passarel·la Torreblanca-Begudes

 

El dimecres 11 d'agost, de les 7 a les 13 hores, quedaran tallats l'accés de vianants al carrer de Francesc Macià a les Begudes i l'accés a la passarel·la Torreblanca-les Begudes

El tall es fa a causa de la realització d'un tractament fitosanitari sobre la vegetació.

La circulació de vehicles no quedarà afectada.

Disculpeu les molèsties.

 

 


 

Obres a la xarxa de sanejament c. Creu d'en Muntaner / c. Francesc Macià

 

El proper dimarts 27 de juliol de 2021 s'iniciaran obres de millora de la xarxa de sanejament a la confluència dels carrers Creu d'en Muntaner i de Francesc Macià, amb una durada estimada d'1 mes.

Afectacions a la mobilitat:

Trànsit alternatiu al c. Creu d'en Muntaner regulat per semàfors. 

Tall del carril lateral del c. Creu d'en Muntaner. Enllaç c. Francesc Macià-c.Ferrocarril: accés restringit als veïns i veïnes. L'accés es realitzarà només a través de la rotonda de l'av. de la Generalitat. 

Tall de Francesc Macià a l'alçada del c. Creu d'en Muntaner. Des del c. Riera d'en Nofre, només accés als guals dels veïns i veïnes. Desviaments pel c. d'en Domènec o el mateix c. Riera d'en Nofre.

Aquestes obres no afectaran el funcionament del transport públic.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Reordenació viària al carrer de les Vinyes

 

El proper dilluns 5 de juliol de 2021 es duran a terme canvis en l'ordenació viària del carrer de les Vinyes, derivats de l'inici de les obres del sector Bellavista. Provisionalment, la circulació es modificarà en els següents trams:

SENTIT ÚNIC DE PUJADA
entre el carrer de Sant Jordi i el carrer Transversal

DOBLE SENTIT
entre el carrer Transversal i el carrer dels Rosers

Disculpeu les molèsties.

 


 

Alerta davant la presència de senglars

 

Davant la possible presència d’exemplars de porcs senglars a la ciutat, especialment a la zona del Pla del Vent-Torreblanca, demanem màxima precaució. El porc senglar és un animal salvatge cada vegada més freqüent en zones urbanes. És probable que estigui de pas perquè recorren llargues distàncies.

En cas de trobar-vos amb un porc senglar es recomana el següent:

  • No ens hi hem d’apropar mai, ni tocar-los: No es tracta de mascotes, sinó d’animals que viuen en un entorn natural i, per tant, ens poden veure com una amenaça directa si ens apropem.
  • Evitem moviments o sorolls bruscos si es troben molt a prop: ells intenten fugir si veuen perill i el poden evitar. Però en el cas que estiguin a prop, o vagin amb les seves cries hem d’evitar fer moviments o sorolls bruscos, ja que ho podrien interpretar com una amenaça directa i enfrontar-se a nosaltres.
  • No els hem de donar menjar: que amb aquest fet es modifica la seva conducta i acaben perdent la por a les persones. No hem d’oblidar que són animals salvatges.
  • Llençar la brossa dins de bosses i assegurar-nos que el contenidor queda tancat correctament. Evitem llençar menjar a les papereres.
  • El menjar dels animals domèstics ha de quedar fora de l’abast dels senglars.
  • En cas que notem la seva presència podem fer soroll per tal que no s’acostin. No fer-ho en cas de tenir-los a una distància molt curta.
  • Lliguem els gossos davant la seva presència: en cas que es sentin atacats poden ferir o envestir el nostre gos.
  • Conduïm amb precaució: Poden creuar la carretera i provocar una col·lisió i/o la seva mort.

L’Ajuntament ha augmentat la vigilància i ha posat les mesures de neteja necessàries per evitar la presència d’escombraries que els serveixin d’aliment.