Esteu aquí

Incidències dels serveis

Treballs de reparació de la calçada al carrer d’Oriol Martorell amb Antoni Gaudí

 

El dimarts 28 de novembre de 2023 es duran a terme treballs de reparació de la calçada al carrer d’ Oriol Martorell, cantonada amb Antoni Gaudí. Hi hauran afectacions puntuals a la circulació però sense tall de trànsit.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Treballs d’asfaltatge al carrer de Frederic Casas, entre Catalunya i Mare de Déu de Núria

 

De dimarts 28 a dimecres 29 de novembre de 2023 es duran a terme treballs d’asfaltatge i senyalització de l’estacionament al carrer de Frederic Casas, al tram comprès entre els carrers de Catalunya i de Mare de Déu de Núria. Aquesta actuació obligarà a retirar provisionalment els contenidors i no tindrà afectació al trànsit.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Treballs d’asfaltatge al carrer de Cornellà de Llobregat, cantonada amb el carrer Cirerers

 

De dimarts 28 a dimecres 29 de novembre de 2023 es duran a terme treballs d’asfaltatge i senyalització del pas de vinants al carrer de Cornellà de Llobregat, cantonada amb el carrer Cirerers. Aquesta actuació provocarà afectacions puntuals a la circulació i a l’estacionament.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Treballs a la calçada del carrer de John Fitzgerald Kennedy (davant Promodespí)

 

El dimecres 29 de novembre de 2023, de 8 a 18 hores, es duran a terme treballs d’implementació d’un coixí berlinès (element reductor de la velocitat) per a la pacificació del trànsit al carrer de John Fitzgerald Kennedy, davant les instal·lacions de Promodespí. Aquesta actuació requerirà de talls puntuals de la circulació i afectarà algunes places d’estacionament.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Treballs a la calçada del carrer de la Riera d’en Nofre, cantonada amb José Agustín Goytisolo

 

El dimecres, 29 de novembre de 2023, de 8 a 18 hores, es duran a terme treballs d’implementació de dos coixins berlinesos (elements reductors de la velocitat) per a la pacificació del trànsit al carrer de la Riera d’en Nofre, cantonada amb del carrer de José Agustín Goytisolo. Aquesta actuació provocarà afectacions puntuals a la circulació però sense talls de trànsit.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Treballs de reparació de pavimentació als carrers de Montjuïc i de Maria Tarrida

 

Dimecres 29 de novembre de 2023 (de 8 a 18 hores) es duran a terme treballs de reparació de la pavimentació de la calçada als carrers de Montjuïc i de Maria Tarrida. Aquesta actuació requerirà de talls puntuals de la circulació.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Treballs d’asfaltatge a la Travessia de la Llum, cantonada amb el carrer dels Reis Catòlics

 

Dimecres 29 de novembre de 2023 (de 8 a 18 hores) es duran a terme treballs de reforç de la pavimentació de la calçada al carrer de la Travessia de la Llum, cantonada amb el carrer dels Reis Catòlics. Aquesta actuació requerirà tallar puntualment la circulació i afectarà algunes places d’estacionament.

Disculpeu les molèsties.

 


 

La prolongació de la línia de bus L77 l’acosta a les Begudes i Torreblanca

Des de dilluns, 24 de juliol de 2023, la línia d’autobús L77 (Hospital de Sant Joan Despí - Aeroport - Gavà Mar) amplia el recorregut des de l’hospital Moisès Broggi fins a la parada del Tram ‘Consell Comarcal’, a través de la carretera N-340. Aquesta perllongació facilitarà una nova alternativa de connexió als veïns i veïnes de les Begudes i de Torreblanca fins a l’hospital o fins als barris de Residencial Sant Joan i les Planes.

Un cop finalitzin les obres del soterrament del tren en aquest sector, està previst que la línia arribarà fins al barri de les Begudes a través de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

 


 

Tall a l’avinguda de l’Onze de Setembre per les obres de soterrament de les vies del tren

 

Les obres del soterrament de les vies del tren que ADIF està duent a terme a Sant Feliu tenen afectació al límit territorial amb Sant Joan Despí i obliguen a tallar al trànsit la connexió entre l’avinguda de l’Onze de setembre i el carrer de Laureà Miró (N-340) de Sant Feliu. Per aquest motiu, a partir del 18 de juliol de 2023, s’habilitaran itineraris alternatius d’accés i de sortida des de l’avinguda de l’Onze de setembre a través dels carrers de Joana Raspall i de Josep Gaspà,  tal i com s’indica al plànol adjunt.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Alerta davant la presència de senglars

 

Davant la possible presència d’exemplars de porcs senglars a la ciutat, especialment a la zona del Pla del Vent-Torreblanca, demanem màxima precaució. El porc senglar és un animal salvatge cada vegada més freqüent en zones urbanes. És probable que estigui de pas perquè recorren llargues distàncies.

En cas de trobar-vos amb un porc senglar es recomana el següent:

  • No ens hi hem d’apropar mai, ni tocar-los: No es tracta de mascotes, sinó d’animals que viuen en un entorn natural i, per tant, ens poden veure com una amenaça directa si ens apropem.
  • Evitem moviments o sorolls bruscos si es troben molt a prop: ells intenten fugir si veuen perill i el poden evitar. Però en el cas que estiguin a prop, o vagin amb les seves cries hem d’evitar fer moviments o sorolls bruscos, ja que ho podrien interpretar com una amenaça directa i enfrontar-se a nosaltres.
  • No els hem de donar menjar: que amb aquest fet es modifica la seva conducta i acaben perdent la por a les persones. No hem d’oblidar que són animals salvatges.
  • Llençar la brossa dins de bosses i assegurar-nos que el contenidor queda tancat correctament. Evitem llençar menjar a les papereres.
  • El menjar dels animals domèstics ha de quedar fora de l’abast dels senglars.
  • En cas que notem la seva presència podem fer soroll per tal que no s’acostin. No fer-ho en cas de tenir-los a una distància molt curta.
  • Lliguem els gossos davant la seva presència: en cas que es sentin atacats poden ferir o envestir el nostre gos.
  • Conduïm amb precaució: Poden creuar la carretera i provocar una col·lisió i/o la seva mort.

L’Ajuntament ha augmentat la vigilància i ha posat les mesures de neteja necessàries per evitar la presència d’escombraries que els serveixin d’aliment.