Esteu aquí

Incidències dels serveis

Obres a la xarxa de sanejament c. Creu d'en Muntaner / c. Francesc Macià

 

El proper dimarts 27 de juliol de 2021 s'iniciaran obres de millora de la xarxa de sanejament a la confluència dels carrers Creu d'en Muntaner i de Francesc Macià, amb una durada estimada d'1 mes.

Afectacions a la mobilitat:

Trànsit alternatiu al c. Creu d'en Muntaner regulat per semàfors. 

Tall del carril lateral del c. Creu d'en Muntaner. Enllaç c. Francesc Macià-c.Ferrocarril: accés restringit als veïns i veïnes. L'accés es realitzarà només a través de la rotonda de l'av. de la Generalitat. 

Tall de Francesc Macià a l'alçada del c. Creu d'en Muntaner. Des del c. Riera d'en Nofre, només accés als guals dels veïns i veïnes. Desviaments pel c. d'en Domènec o el mateix c. Riera d'en Nofre.

Aquestes obres no afectaran el funcionament del transport públic.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Reordenació viària al carrer de les Vinyes

 

El proper dilluns 5 de juliol de 2021 es duran a terme canvis en l'ordenació viària del carrer de les Vinyes, derivats de l'inici de les obres del sector Bellavista. Provisionalment, la circulació es modificarà en els següents trams:

SENTIT ÚNIC DE PUJADA
entre el carrer de Sant Jordi i el carrer Transversal

DOBLE SENTIT
entre el carrer Transversal i el carrer dels Rosers

Disculpeu les molèsties.

 


Substitució de la canonada de distribució d’aigua potable al carrer Ferrocarril

 

L’empresa Aigües de Barcelona realitzarà en els propers dies obres de substitució de la canonada de distribució d’aigua potable al carrer Ferrocarril (entre els números 1 i 9).

Els treballs consistiran en la substitució de la canonada de fibrociment (uralita) per una nova de fundició de major diàmetre per a millorar la qualitat i servei de la companyia, a la vegada que complementaran l’actuació urgent de millora dels escocells ja feta per l’Ajuntament, deixant tot el paviment de la vorera nou.

L’inici de les obres està previst pel dia 29 de juny i la finalització pel dia 30 de juliol.

Aquests treballs no suposaran cap afectació al trànsit. Pel que fa als accessos a finques i places d’estacionament, s’actuarà en coordinació amb la companyia per a garantir les condicions de seguretat.

Disculpeu les molèsties. 

 


 

Obres de millora del sanejament al carrer de Francesc Macià

 

El dilluns 19 d'abril de 2021 començaran els treballs corresponents a la realització de 3 pous de registre de la xarxa de sanejament del carrer de Francesc Macià, que milloraran la gestió del clavegueram d'aquesta zona. 

L'actuació afectarà al transit rodat del carrer que, en els trams afectats, passaran a ser de doble sentit només per residents mentre durin les obres.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Alerta davant la presència de senglars

 

Davant la possible presència d’exemplars de porcs senglars a la ciutat, especialment a la zona del Pla del Vent-Torreblanca, demanem màxima precaució. El porc senglar és un animal salvatge cada vegada més freqüent en zones urbanes. És probable que estigui de pas perquè recorren llargues distàncies.

En cas de trobar-vos amb un porc senglar es recomana el següent:

  • No ens hi hem d’apropar mai, ni tocar-los: No es tracta de mascotes, sinó d’animals que viuen en un entorn natural i, per tant, ens poden veure com una amenaça directa si ens apropem.
  • Evitem moviments o sorolls bruscos si es troben molt a prop: ells intenten fugir si veuen perill i el poden evitar. Però en el cas que estiguin a prop, o vagin amb les seves cries hem d’evitar fer moviments o sorolls bruscos, ja que ho podrien interpretar com una amenaça directa i enfrontar-se a nosaltres.
  • No els hem de donar menjar: que amb aquest fet es modifica la seva conducta i acaben perdent la por a les persones. No hem d’oblidar que són animals salvatges.
  • Llençar la brossa dins de bosses i assegurar-nos que el contenidor queda tancat correctament. Evitem llençar menjar a les papereres.
  • El menjar dels animals domèstics ha de quedar fora de l’abast dels senglars.
  • En cas que notem la seva presència podem fer soroll per tal que no s’acostin. No fer-ho en cas de tenir-los a una distància molt curta.
  • Lliguem els gossos davant la seva presència: en cas que es sentin atacats poden ferir o envestir el nostre gos.
  • Conduïm amb precaució: Poden creuar la carretera i provocar una col·lisió i/o la seva mort.

L’Ajuntament ha augmentat la vigilància i ha posat les mesures de neteja necessàries per evitar la presència d’escombraries que els serveixin d’aliment.