Esteu aquí

Incidències dels serveis

Tall parcial del carrer Major per manteniment de la xarxa de sanejament

 

Per tal de realitzar tasques de manteniment de la xarxa de sanejament, és necessari tallar el trànsit al carrer Major, entre av. de Barcelona i carrer de la Riera d'en Nofre (excepte guals) el proper dimecres 27 d'octubre entre les 9.30 h i les 14 h.

Durant el període estricte que duri l'actuació, es desviaran les línies d'autobús 78, L46 i L52 per la BV2001 i el carrer de la Creu d' en Muntaner.

D'altra banda, excepcionalment, es mantindrà baixada la pilona retràctil situada a l'accés del carrer del Bon Viatge per l'av. de Barcelona, entre les 10 h i les 14 h, per minimitzar l'afectació a la mobilitat.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Obres a la xarxa de sanejament c. Creu d'en Muntaner / c. Francesc Macià

 

El proper dimarts 27 de juliol de 2021 s'iniciaran obres de millora de la xarxa de sanejament a la confluència dels carrers Creu d'en Muntaner i de Francesc Macià, amb una durada estimada d'1 mes.

Afectacions a la mobilitat:

Trànsit alternatiu al c. Creu d'en Muntaner regulat per semàfors. 

Tall del carril lateral del c. Creu d'en Muntaner. Enllaç c. Francesc Macià-c.Ferrocarril: accés restringit als veïns i veïnes. L'accés es realitzarà només a través de la rotonda de l'av. de la Generalitat. 

Tall de Francesc Macià a l'alçada del c. Creu d'en Muntaner. Des del c. Riera d'en Nofre, només accés als guals dels veïns i veïnes. Desviaments pel c. d'en Domènec o el mateix c. Riera d'en Nofre.

Aquestes obres no afectaran el funcionament del transport públic.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Alerta davant la presència de senglars

 

Davant la possible presència d’exemplars de porcs senglars a la ciutat, especialment a la zona del Pla del Vent-Torreblanca, demanem màxima precaució. El porc senglar és un animal salvatge cada vegada més freqüent en zones urbanes. És probable que estigui de pas perquè recorren llargues distàncies.

En cas de trobar-vos amb un porc senglar es recomana el següent:

  • No ens hi hem d’apropar mai, ni tocar-los: No es tracta de mascotes, sinó d’animals que viuen en un entorn natural i, per tant, ens poden veure com una amenaça directa si ens apropem.
  • Evitem moviments o sorolls bruscos si es troben molt a prop: ells intenten fugir si veuen perill i el poden evitar. Però en el cas que estiguin a prop, o vagin amb les seves cries hem d’evitar fer moviments o sorolls bruscos, ja que ho podrien interpretar com una amenaça directa i enfrontar-se a nosaltres.
  • No els hem de donar menjar: que amb aquest fet es modifica la seva conducta i acaben perdent la por a les persones. No hem d’oblidar que són animals salvatges.
  • Llençar la brossa dins de bosses i assegurar-nos que el contenidor queda tancat correctament. Evitem llençar menjar a les papereres.
  • El menjar dels animals domèstics ha de quedar fora de l’abast dels senglars.
  • En cas que notem la seva presència podem fer soroll per tal que no s’acostin. No fer-ho en cas de tenir-los a una distància molt curta.
  • Lliguem els gossos davant la seva presència: en cas que es sentin atacats poden ferir o envestir el nostre gos.
  • Conduïm amb precaució: Poden creuar la carretera i provocar una col·lisió i/o la seva mort.

L’Ajuntament ha augmentat la vigilància i ha posat les mesures de neteja necessàries per evitar la presència d’escombraries que els serveixin d’aliment.