Esteu aquí

Incidències dels serveis

Feines d’asfaltatge al barri de les Planes

 

L’Ajuntament de Sant Joan Despí realitzarà, entre el 6 i el 9 de setembre, treballs de renovació de l’asfalt a diferents zones del barri de les Planes:

 • Carrer de John F. Kennedy, entre el carrer Frares i la plaça Espanya (inici dels treballs el 8 de setembre).
 • Carrer de la Fontsanta, tram de l’estacionament en bateria.
 • Carrer de Montilla, a l’entorn del pas de vianants de la cantonada amb el carrer Gran Capità.
 • Cruïlla de Travessera de la Llum-carrer dels Reis Catòlics.

Amb motiu dels treballs, es produiran restriccions puntuals de circulació i d’estacionament, degudament senyalitzats.

Disculpeu les molèsties

 


 

Treballs de reparació a la carretera Torta

 

Divendres, 8 de setembre de 2023, es realitzaran treballs de reparació a la carretera Torta que poden afectar al trànsit i dimarts 12 de setembre s’asfaltarà aquesta via i el lateral de l’A2 (entre la carretera Dreta i la carretera Torta) per la qual cosa el trànsit restarà tallat durant tot el dia.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Feines d’asfaltatge al carrer d’Oriol Martorell

 

L’Ajuntament de Sant Joan Despí durà a terme, entre el 5 i el 8 de setembre, treballs de renovació de l’asfalt a la calçada del carrer d'Oriol Martorell entre el carrer d'Antoni Gaudí i l'avinguda del Baix Llobregat).

 • 5 de setembre: inici dels treballs a c. Oriol Martorell entre c. Antoni Gaudí i c. Josep Trueta.
 • 6 de setembre: inici dels treballs a la cruïlla amb carrer de la TV3 i a l’accés des de l’av. Baix Llobregat.

Afectacions amb motiu dels treballs:

 • Restriccions puntuals de circulació i d’estacionament, convenientment senyalitzades (es garantirà un accés al carrer de la TV3 i a la benzinera, així com l’accés d’ambulàncies i urgències a l’hospital pel carrer d'Oriol Martorell).
 • Transport públic: els dies 5, 6 i 7 de setembre, restriccions puntuals a la circulació de les línies de bus que circulen pel carrer d'Oriol Martorell.

Disculpeu les molèsties

 


 

Feines d’asfaltatge al carrer de Jacint Verdaguer i a la cruïlla de carrer Baltasar d’Espanya-carrer Previsió

 

L’Ajuntament de Sant Joan Despí durà a terme, entre l’1 i el 6 de setembre, treballs de renovació de l’asfalt a la calçada del carrer de Jacint Verdaguer (entre els carrers de les Torres i Francesc Macià) i a la cruïlla del carrer de Baltasar d’Espanya amb el carrer de Previsió.

L’actuació inclourà millores en l’ordenació de l’estacionament i en la seguretat viària.

Amb motiu dels treballs, es produiran afectacions puntuals als espais d’aparcament i al trànsit, degudament senyalitzades.

Disculpeu les molèsties

 


 

Feines d’asfaltatge a la rambla de Josep Maria Jujol

 

L’Ajuntament de Sant Joan Despí durà a terme, entre el 7 i el 30 d’agost, treballs de renovació de l’asfalt a la calçada de la rambla de Josep Maria Jujol (direcció Cornellà). Per aquest motiu, es produiran algunes afectacions als espais d’aparcament i al trànsit d’aquesta via:

 • Restriccions temporals per trams als espais d’estacionament durant les setmanes que durin els treballs, degudament senyalitzats.
 • Talls puntuals de trànsit els dies 7, 8, 14, 15, 16, 29 i 30 d’agost.
 • Transport públic: les línies d’autobús que circulen habitualment per aquesta via (L46, L52, 78 i N15) tindran itineraris alternatius durant els dies que hi hagi talls de trànsit.

Disculpeu les molèsties

 


 

La prolongació de la línia de bus L77 l’acosta a les Begudes i Torreblanca

 

Des de dilluns, 24 de juliol de 2023, la línia d’autobús L77 (Hospital de Sant Joan Despí - Aeroport - Gavà Mar) amplia el recorregut des de l’hospital Moisès Broggi fins a la parada del Tram ‘Consell Comarcal’, a través de la carretera N-340. Aquesta perllongació facilitarà una nova alternativa de connexió als veïns i veïnes de les Begudes i de Torreblanca fins a l’hospital o fins als barris de Residencial Sant Joan i les Planes.

Un cop finalitzin les obres del soterrament del tren en aquest sector, està previst que la línia arribarà fins al barri de les Begudes a través de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

 


 

Tall a l’avinguda de l’Onze de Setembre per les obres de soterrament de les vies del tren

 

Les obres del soterrament de les vies del tren que ADIF està duent a terme a Sant Feliu tenen afectació al límit territorial amb Sant Joan Despí i obliguen a tallar al trànsit la connexió entre l’avinguda de l’Onze de setembre i el carrer de Laureà Miró (N-340) de Sant Feliu. Per aquest motiu, a partir del 18 de juliol de 2023, s’habilitaran itineraris alternatius d’accés i de sortida des de l’avinguda de l’Onze de setembre a través dels carrers de Joana Raspall i de Josep Gaspà,  tal i com s’indica al plànol adjunt.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Alerta davant la presència de senglars

 

Davant la possible presència d’exemplars de porcs senglars a la ciutat, especialment a la zona del Pla del Vent-Torreblanca, demanem màxima precaució. El porc senglar és un animal salvatge cada vegada més freqüent en zones urbanes. És probable que estigui de pas perquè recorren llargues distàncies.

En cas de trobar-vos amb un porc senglar es recomana el següent:

 • No ens hi hem d’apropar mai, ni tocar-los: No es tracta de mascotes, sinó d’animals que viuen en un entorn natural i, per tant, ens poden veure com una amenaça directa si ens apropem.
 • Evitem moviments o sorolls bruscos si es troben molt a prop: ells intenten fugir si veuen perill i el poden evitar. Però en el cas que estiguin a prop, o vagin amb les seves cries hem d’evitar fer moviments o sorolls bruscos, ja que ho podrien interpretar com una amenaça directa i enfrontar-se a nosaltres.
 • No els hem de donar menjar: que amb aquest fet es modifica la seva conducta i acaben perdent la por a les persones. No hem d’oblidar que són animals salvatges.
 • Llençar la brossa dins de bosses i assegurar-nos que el contenidor queda tancat correctament. Evitem llençar menjar a les papereres.
 • El menjar dels animals domèstics ha de quedar fora de l’abast dels senglars.
 • En cas que notem la seva presència podem fer soroll per tal que no s’acostin. No fer-ho en cas de tenir-los a una distància molt curta.
 • Lliguem els gossos davant la seva presència: en cas que es sentin atacats poden ferir o envestir el nostre gos.
 • Conduïm amb precaució: Poden creuar la carretera i provocar una col·lisió i/o la seva mort.

L’Ajuntament ha augmentat la vigilància i ha posat les mesures de neteja necessàries per evitar la presència d’escombraries que els serveixin d’aliment.