Notícies - Habitatge i aparcaments

L'Ajuntament ofereix un servei gratuït a les comunitats per saber si és possible la instal·lació d'un ascensor

L'Ajuntament posa a l'abast de les comunitats de propietaris un servei gratuït per saber si en el seu edifici s'hi pot instal·lar un ascensor. Les comunitats interessades han de contactar amb l'Oficina Local d'Habitatge. Si l'informe previ és positiu, l'Ajuntament ofereix també assessorament i acompanyament a les comunitats per a la instal·lació de l'ascensor i per tramitar els ajuts existents.
Llegir més

Del 13 al 31 de maig, presentació de sol·licituds per optar a habitatges de lloguer de promoció municipal

L'empresa municipal ADSA posa en marxa un nou sistema per a l'adjudicació dels habitatges de lloguer de promoció municipal que, en un futur, quedin disponibles. Del 13 al 31 de maig, les persones interessades en accedir a un habitatge de lloguer han de presentar una sol·licitud per formar part de la llista que servirà per a l'adjudicació dels pisos que vagin quedant lliures.

Llegir més

L'Ajuntament recull opinions de la ciutadania per a la redacció del nou Pla Local d'Habitatge

L'Ajuntament està impulsant la redacció del nou Pla Local d'Habitatge per als propers anys. Per tal de recollir diferents veus i opinions sobre l'habitatge al municipi, l'Ajuntament ha obert una enquesta per conèixer la percepció de la ciutadania sobre l'habitatge al municipi i els aspectes que més preocupen amb vistes a definir les polítiques locals futures a desenvolupar.

Llegir més

L'Ajuntament treballa per aplicar el límit al preu dels lloguers que preveu la futura Llei de l'Habitatge

L'Ajuntament prepara la declaració de la ciutat com a zona de mercat residencial tensionat amb l'objectiu que es pugui limitar l'increment desmesurat del preu dels lloguers dels habitatges. La ciutat compleix els requisits per a la declaració com a zona de mercat tensionat que estableix la Llei pel Dret a l'Habitatge aprovada al Congrés dels Diputats i que entrarà en vigor un cop la validi el Senat.

Llegir més