Ajuntament i Creu Roja distribueixen targetes moneder a famílies en situació de vulnerabilitat per atendre les necessitats d'alimentació

-
Imatge

L’Ajuntament de Sant Joan Despí i la Creu Roja de Sant Joan Despí han signat un conveni per atendre les necessitats d'alimentació de persones i famílies en situació de vulnerabilitat. La iniciativa, dins del marc del Nadal, vol oferir una resposta homogènia en aquestes dates, quan es poden accentuar les diferències socials, i està emmarcada en la campanya "Atenció a les necessitats bàsiques per facilitar targetes-moneder especial desembre”, dintre del Pla Creu Roja Reacciona: una resposta directa, immediata i propera davant la crisi.

Mitjançant aquest conveni, l'Ajuntament i Creu Roja distribuiran 218 targetes moneder destinades a la compra de productes d'alimentació. L'Ajuntament aporta 11.150 euros, que corresponen a l'import de les targetes moneder, mentre que Creu Roja s'encarrega dels costos de gestió.

Les persones i famílies beneficiàries de les targetes són ateses pels Serveis Socials municipals atenent a la situació de vulnerabilitat, de risc social i de dificultats econòmiques que presenten.

L'objectiu és donar resposta a aquestes persones en un moment com el Nadal en què s'agreugen els problemes econòmics i augmenta el risc d'exclusió social. Aquesta aportació extraordinària complementa les ajudes i programes que l'Ajuntament de Sant Joan Despí desenvolupa durant tot l'any per garantir les necessitats bàsiques de les persones i famílies amb menys recursos.