Notícies - Educació

- Educació

Lliurament dels XIX Premis Treballs de Recerca 2024

L'Ajuntament ha entregat els Premis Treballs de Recerca 'Ciutat de Sant Joan Despí' 2024. Aquests guardons són un reconeixement als millors treballs de recerca de batxillerat elaborats per l'alumnat dels centres de secundària postobligatòria de la ciutat durant aquest curs escolar. Uns premis que esperonen la investigació i la curiositat intel·lectual, el coneixement científic i la formació entre l'alumnat.

Llegir més
- Educació

Inici de la preinscripció per al curs 2024-2025 a l'educació infantil, primària i ESO

Aquesta setmana comença la preinscripció per al curs escolar 2024-2025 en els ensenyaments obligatoris: educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. Aquest és un moment molt important per a les famílies donat que han d'escollir centre per als seus fills i filles. A Sant Joan Despí, disposem d'una àmplia xarxa d'escoles i instituts que són la millor opció per a accedir a una educació de qualitat.

Llegir més
- Educació

Escoles i instituts presenten els seus projectes educatius en les portes obertes per a la preinscripció del curs 2024-2025

La preinscripció per al curs escolar 2024-2025 ja s'acosta i les escoles i instituts de Sant Joan Despí organitzen a partir de mitjan de febrer jornades de portes obertes per mostrar a les famílies els seus projectes educatius i les seves instal·lacions. En la majoria dels casos, per assistir a les portes obertes cal fer inscripció prèvia contactant amb el centre educatiu. Podeu consultar els dies i horaris de les portes obertes i els contactes de totes les escoles i instituts en aquesta informació.

Llegir més
- Educació

Els Consells d'Infants i d'Adolescents de Sant Joan Despí treballaran sobre l'ús dels mòbils als centres educatius

L'Ajuntament vol conèixer l'opinió d'infants i adolescents sobre l'ús dels mòbils als centres educatius. En ple debat social sobre la regulació dels telèfons mòbils a escoles i instituts, el Consell d'Infants i el Consell d'Adolescents analitzaran quina és la utilització que fan del mòbil, quins riscos hi ha en cas d'un ús abusiu i com s'ha de regular.

Llegir més
- Educació

Experiments, espectacles i jocs acosten la ciència a l'alumnat de Sant Joan Despí

L'alumnat dels centres educatius de Sant Joan Despí és el gran protagonista de la celebració de la Setmana de la Ciència a la ciutat. A través d'experiments, espectacles, jocs i xerrades que organitza l'Ajuntament, alumnes des de les escoles bressol fins a l'educació postobligatòria contacten amb la ciència d'una forma lúdica i descobreixen la importància del coneixement científic per entendre el món.

Llegir més