La residència Sophos reobre el servei de Centre de Dia al nou edifici ampliat

-
Imatge

La situació sanitària va impedir que la residència de gent gran Sophos de Sant Joan Despí posés en marxa, el 2020, el nou edifici annex que es va construir per ampliar les places de Centre de Dia. Ara, i després d’acomplir amb els protocols exigits per obrir amb seguretat, el Centre de Dia ha reprès l’activitat amb una oferta inicial de 24 places (19 de les quals concertades) a l’edifici annex, independent del residencial. De moment, l'oferta és limitada per poder acomplir amb les mesures de distància i aforament que exigeix el Departament de Salut de la Generalitat. 

Quan la situació sanitària ho permeti, la residència Sophos disposarà d’un global de 65 places de Centre de Dia, 40 ubicades al nou edifici, i 25 distribuïdes al centre residencial que ara mateix no poden estar operatives per la situació sanitària.

El nou annex disposa de més espais i recursos per dur a terme l’atenció terapèutica i rehabilitadora d’aquests centres que donen suport a les famílies amb persones grans al seu càrrec durant l'horari diürn.