Del 4 al 17 de maig, Setmana de la Gent Gran de Sant Joan Despí

-
Imatge

Sant Joan Despí celebra del 4 al 17 de maig una nova edició de la Setmana de la Gent Gran. Un programa d'activitats adreçat al col·lectiu sèniors de la ciutat que promou un envelliment actiu i saludable i la participació de la gent gran.

La Setmana de la Gent Gran comença el dissabte 4 amb la representació de la comèdia El paquete, l'estrena de la nova obra del grup de teatre amateur del Banc del Temps, Temps d'Actuar. El Banc del Temps, concretament el seu grup de fotografia, també serà el protagonista d'una exposició al Centre de Gent Gran Cirerers que s'obrirà el 8 de maig.

El programa també inclou la promoció de l'activitat física entre la gent gran. Així, dimarts 7 es farà una caminada per la ciutat i una activitat d'estimulació cognitiva a través de la música que acabarà amb un esmorzar saludable. I el dimarts 14 s'organitzarà una excursió a les fonts de Viladrau i al Castanyer de les 9 branques. 

Pel que fa a la formació, tindrem les conferències de l'Aula Cultural de la Gent Gran -una de dedicada a la Filharmònica de Berlín i una altra sobre l'artista Josep Maria Subirachs i la Sagrada Família-, un taller de salut amb eines per saber actuar davant d'un procés dolorós, i una xerrada sobre jubilació i pensions. 

Altres activitats de la Setmana de la Gent Gran de Sant Joan Despí seran la celebració de les Noces d'Or de les parelles de la ciutat que fan 50 anys del casament, tallers de reducció de residus, una edició especial de l'Itinerari modernista Jujol, sessions de pàdel i una gravació en directe del programa de ràdio Connectat amb la vida. El programa acabarà el 17 de maig amb el berenar i ball de cloenda. 

CONSULTA EL PROGRAMA DE LA SETMANA DE LA GENT GRAN 2024