Notícies - Esports

- Esports

Els casals i els campus ajuden a la conciliació durant l'estiu

Els casals i campus municipals que l'Ajuntament de Sant Joan Despí posa a l'abast de les famílies per ajudar en la conciliació familiar i laboral un cop arriben les vacances d'estiu han omplert de manera generalitzada una bona part dels torns. L'oferta municipal cobreix la demanda i encara queden places lliures en diferents torns, sobretot al de l'agost i el setembre.
Llegir més
- Esports

L'Ajuntament vol que l'equip femení del FC Levante-Las Planas continuï a Sant Joan Despí

Davant diferents informacions periodístiques que anuncien la intenció del primer equip femení del Levante-Las Planas de jugar la propera temporada a Badalona després d'haver aconseguit la permanència un any més a la Liga F, l'alcadessa de Sant Joan Despí, Belén García, ha fet saber al club "la voluntat inequívoca del consistori que l'equip continuï a la ciutat, on el club està fortament arrelat".
Llegir més
- Esports

Oberta la nova pista de skate del parc de la Fontsanta

L'Ajuntament ha obert la nova pista de skate del parc de la Fontsanta. Una pista millorada i ampliada que ofereix una àmplia varietat de rampes i elements i diferents possibilitats de recorreguts, amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats de les persones que practiquen skateboarding a través d'una pista més atractiva.

Llegir més
- Esports

Comencen les obres de millora i ampliació de la pista de skate del parc de la Fontsanta

L'Ajuntament ha iniciat les obres per renovar i ampliar la pista de skate del parc de la Fontsanta. El projecte permetrà configurar una instal·lació amb una àmplia varietat de rampes i elements i amb diferents possibilitats de recorreguts, amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats de les persones que practiquen skateboarding a través d'una pista més atractiva.

Llegir més
- Esports

Lleure amb valors als casals i campus esportius municipals d'estiu

Centenars d'infants, adolescents i joves fan activitats de lleure durant les vacances d'estiu participant als casals i als campus esportius que organitza l'Ajuntament de Sant Joan Despí. Els casals i campus són un servei que l'Ajuntament posa a l'abast de les famílies durant les vacances escolars per tal de contribuir a la conciliació familiar a la vegada que s'ofereix una educació en el lleure i es transmeten valors.

Llegir més