Metges i metgesses “recepten” vals per als poliesportius municipals

-
Imatge
Amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra aquest dijous 6 d’abril, els metges i metgesses dels ambulatoris de Sant Joan Despí “recepten” als pacients invitacions d’un dia per als poliesportius Francesc Calvet i Salvador Gimeno. En total es lliuraran 400 d’aquests vals esportius que el professional repartirà en casos on consideri que una mica d’activitat física ajudarà a millorar la vida del pacient. Els ciutadans i ciutadanes podran utilitzar aquests vals, que donen accés a la zona d’aigües, sales de fitness i activitats dirigides, fins al 31 de maig. A més, el dia 6 d’abril s’instal·larà una paradeta al barri de les Planes (davant al mercat de Les Planes) on es donaran consells i informació relacionada amb hàbits saludables d’alimentació, d’activitat física, etc. 
 
Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament per promoure un estil de vida actiu per a la millora de la salut i el benestar físic i mental de la ciutadania. Sant Joan Despí té un ferm compromís amb l’estil de vida saludable i mostra d’això són les nombroses instal·lacions i activitats esportives que es fan a la ciutat. Ara es fa un pas més amb la implicació dels professionals sanitaris dels centres d’atenció primària, que no és el primer cop que col·laboren amb l’Ajuntament en una iniciativa relacionada amb la promoció de l’activitat física a través dels consultoris. Ara fa dos anys, quan es va posar en marxa la xarxa de camins saludables, també prescrivien entre els pacients aquests itineraris per animar-los a caminar o córrer i aprofitar els espais de la ciutat per fer esport.
 
[[{"fid":"5209","view_mode":"default","type":"media","link_text":null,"attributes":{"alt":"gent activa","title":"gent activa","height":857,"width":1082,"class":"media-element file-default"}}]]
 
Imatge
Imatge
Imatge