Incorporats al parc de la Fontsanta nous aparells per fer exercicis a l’aire lliure i promoure la salut

-
Imatge

S’han acabat d’instal·lar cinc nous aparells per fer exercici a l’aire lliure al parc de la Fontsanta. En aquesta segona fase –en la primera, al mes d’octubre de 2015, es van col·locar cinc– el parc s’ha dotat amb aquests innovadors aparells amb els quals es poden treballar la gran majoria de grups musculars que formen part del cos.

Les característiques dels aparells són diferents en funció de l’exercici que vulgui potenciar la persdona usuària. D’una banda trobem dos multifuncionals trainers que permeten, amb el propi pes del cos, treballar tota la musculatura i fer estiraments; un denominat power bench dorsal, que exercita els dorsals de l’esquena; un squat, que centra l’exercici en les cames (quàdriceps i glutis, ) i una elíptica per fer exercicis cardiovasculars i cames. A aquests nous s’han de sumar una elíptica, una fitness bike, una trainer abdominal, una squat i un ruder trainer rem que es van instal·lar al parc a l’octubre del 2015 i que fan de la zona esportiva nord del parc de la Fontsanta una autèntic espai de fitness a l’aire lliure. També s’han instal·lat uns plafons informatius amb les característiques de tots els elements.

Aquesta zona completa una autèntica xarxa d’espais esportius a l’aire lliure que permeten als veïns i veïnes de Sant Joan Despí cuidar de la seva salut de la forma que considerin més adient: caminant, anant en bicicleta o enfortint la musculatura del cos.