Els equipaments esportius de la ciutat es posen a punt amb diferents obres de remodelació

-
Imatge
L'Ajuntament de Sant Joan Despí continua aquests dies amb les obres de millora de diferents equipaments esportius com el canvi de gespa del Camp Municipal del Centre; els vestidors de piscina del poliesportiu Salvador Gimeno, o els del Mig.

L’esport és un dels emblemes de Sant Joan Despí. La ciutat compta amb més de 60.000 metres quadrats destinats a la pràctica esportiva, un munt d’equipaments en els quals es fa un manteniment constant però que a vegades necessiten d’inversions més importants per tal de donar el servei més addient a l’alta demanda esportiva. Per posar a punt aquestes instal·lacions, i aprofitant el parèntesi estiuenc, l’Ajuntament ha encetat un programa d’actuacions en el qual ha invertit prop d’un milió d’euros.

Camp Municipal del Centre
Entre les actuacions es troba el canvi de la gespa artificial del Camp Municipal del Centre que havia patit deteriorament, en part per problemes en el subsòl que ara també es resoldran. Abans de la instal·lació de la nova gespa sintètica de darrera generació es faran obres d’anivellament del terreny de joc per evitar problemes d’enfonsaments. Les obres estan pressupostades en aproximadament 326.000 euros.

Vestidors del poliesportiu Salvador Gimeno i del Mig
També continuen a bon ritme les obres per millorar els vestidors de piscina del poliesportiu Salvador Gimeno, que romandrà tancat a l’agost per agilitzar al màxim aquestes i altres intervencions que s’estan fent. L’actuació principal se centra als vestidors de piscina, femenins i masculins, que, amb una nova redistribució els faran molt més espaiosos; les dutxes passaran a ser individuals, i en el cas del de les dones s’ampliaran de 10 a 15. També es farà una cabina als vestidors per a persones amb discapacitat, i es canviaran les taquilles. Unes actuacions que ascendeixen a 299.000 euros. D’altra banda, també està previst que s'iniciïn aviat els treballs per millorar la zona de bany dels quatre vestidors del poliesportiu del Mig que a partir de setembre tindran 6 dutxes en lloc de les 3 actuals. Aquestes obres tenen un cost de 70.000 euros.

Millores  a la pista de l'Ugalde
Ja a l’agost s’iniciaran els treballs per instal·lar a la pista poliesportiva Ugalde un paviment anomenat Mondoflex que, amb base de goma natural i sintètica, millorarà la superfície, fent-la més llisa i antirelliscant, que millorarà la pràctica d’esports com el futbol sala i l’handbol. Les obres, que tenen un pressupost de 70.000 euros, estaran enllestides el mateix mes d’agost.

Més pistes de pàdel al Francesc Calvet
Per últim, una les instal·lacions que també s'ha millorat i ampliat són les pistes de pàdel del poliesportiu Francesc Calvet. S'han construït dos de noves i s'ha renovat la gespa de les tres existents. A més, al maig es van fer obres per reparar les filtracions d’una part de la coberta en aquest mateix equipament. En aquestes actuacions s’han invertit al voltant de 178.00 euros.