Reserva de cita per a les portes obertes a les escoles bressol públiques

-
Imatge

Les escoles bressol públiques de Sant Joan Despí organitzen durant el mes d'abril jornades de portes obertes per mostrar a les famílies les seves instal·lacions i els seus projectes educatius. Per assistir-hi, cal fer reserva de cita prèvia a través del portal citaprevia.sjdespi.cat.

Prèviament a l'inici del procés de preinscripció per al curs 2024-2025, els centres educatius públics de Sant Joan Despí adreçats a infants de 4 mesos a 3 anys fan les seves portes obertes, que seran en les dates següents:

· EBM El Gegant del Pi, dilluns 8 d'abril, de 17.30 a 19 h

· EBM El Timbal, dilluns 15 d'abril, de 17.30 a 19 h

· EBM Sol Solet, dilluns 22 d'abril, de 17.30 a 19 h

· Llar d'infants La Pomera, dijous 18 i dijous 25 d'abril, de 17.30 a 19 h

Per assistir a les portes obertes cal demanar cita prèvia a citaprevia.sjdespi.cat

A les portes obertes, les famílies poden conèixer el professorat, recórrer les instal·lacions i informar-se sobre els projectes educatius i els serveis que ofereix cada centre, així com del procés de preinscripció i matrícula. 

Després de les jornades de portes obertes a les escoles bressol públiques començarà el procés de preinscripció per al curs 2024-2025. La presentació de sol·licituds de preinscripció serà del 8 al 21 de maig, electrònicament a www.sjdespi.net; i la matrícula es farà del 17 al 25 de juny.

Més informació a sjdespi.cat/la-ciutat-temes/educacio/centres-educatius/matriculacio-escoles-bressol-publiques