Esteu aquí

Matriculació Escoles Bressol Públiques


 

Calendari de preinscripció i matrícula a les escoles bressol públiques curs 2024-2025

 

Presentació de les sol·licituds de preinscripció: del 8 al 21 de maig de 2024, ambdós inclosos (electrònicament a www.sjdespi.cat)

Període de matrícula: del 17 al 25 de juny de 2024, ambdós inclosos (hores assignades)

El calendari amb les dates de publicació de llistes baremades i sorteig per determinar l’ordre de sol·licituds i matriculació, es publicarà al web municipal.

 

Coneix les nostres escoles bressol públiques


Les escoles bressol públiques de Sant Joan Despí són espais dedicats a la primera etapa de l’educació infantil, per a nens i nenes de 4 mesos a 3 anys, i tenen com a objectiu potenciar i afavorir el desenvolupament integral dels infants.
 
A les escoles bressol públiques es garanteix una atenció i una educació de qualitat que afavoreix el desenvolupament integral de cada infant, treballant l’àmbit físic, emocional, cognitiu, relacional i afectiu.
  
Sant Joan Despí compta amb una Xarxa d'Escoles Bressol Municipals formada per tres escoles -El Gegant del Pi, El Timbal i Sol Solet-.

Les escoles bressol municipals tenen una mirada cap a l’infant com una persona competent, activa, feliç, amb drets i capacitats, curiosa i amb desig d’aprendre, respectant el ritme evolutiu de cada infant per ajudar-lo a créixer i proporcionar-li confiança, seguretat i estabilitat, implicant-hi també a les famílies, amb espais de comunicació i intercanvi que ajuden a comprendre i acompanyar l’infant.

La nostra ciutat també compta amb la Llar d'Infants La Pomera, que pertany a la Generalitat (vídeo de presentació de la Llar d'infants La Pomera)

A continuació podeu consultar els dossiers informatius de cada una les escoles bressol públiques de Sant Joan Despí per poder conèixer les seves instal·lacions, els espais interiors i exteriors, els horaris i serveis, la línia pedagògica, els projectes i l’equip educatiu de cada centre.

EBM El Timbal
Carrer del Tambor del Bruc, 2
Telèfon: 93 373 09 44
ebmeltimbal@sjdespi.net
www.ebmeltimbal.despientitats.cat
PDF icon Coneix l'EBM El Timbal.pdf

EBM Sol Solet
Rambla de Josep Maria Jujol, 5
Telèfon: 93 373 64 84
ebmsolsolet@sjdespi.net
www.ebmsolsolet.despientitats.cat
PDF icon Coneix l'EBM Sol Solet.pdf

EBM El Gegant del Pi
Carrer Fontsanta, s/n cantonada Marquès de Monistrol
Telèfon: 93 477 15 61
ebmelgegantdelpi@sjdespi.net
www.ebmelgegantdelpi.despientitats.cat
PDF icon Coneix l'EBM El Gegant del Pi.pdf

Llar d’infants La Pomera (Generalitat de Catalunya)
Passeig del Canal, 1
Telèfon: 93 373 47 54
lapomera@gmail.com
lapomeradesantjoandespi.blogspot.com
PDF icon Coneix la Llar d'infants La Pomera.pdf