L'Ajuntament aprofita l'estiu per fer treballs de manteniment als centres educatius

Imatge

Amb l'arribada de l'estiu, les escoles tanquen portes i l'Ajuntament de Sant Joan Despí aprofita per portar a terme obres de millora i rehabilitació d'aquests equipaments perquè estiguin en les millors condicions per a l'inici del proper curs escolar 2023-2024.

Així, al llarg de l'estiu es realitzen intervencions en tots els centres amb treballs de pintura a les aules i als espais comuns, així com altres actuacions de millora per rehabilitar diferents espais i instal·lacions, tant a les escoles bressol com a les escoles d'educació infantil i primària. La reparació d'enrajolats, la substitució de paviments, la instal·lació de nous projectors d'il·luminació o la neteja i aportació de terres als sorrals són altres actuacions que s'executen al llarg d'aquestes setmanes en diferents centres escolars.

A banda d'aquests treballs, cal destacar també la instal·lació de plaques fotovoltaiques a l'escola Roser Capdevila, en el marc del Pla Municipal de Cobertes Fotovoltaiques, que es fa aquest estiu aprofitant el parèntesi de les vacances estivals.

L'Ajuntament de Sant Joan Despí realitza cada any obres i altres actuacions per mantenir les instal·lacions educatives en les millors condicions, un compromís municipal amb la comunitat educativa.