Experiments, espectacles i jocs acosten la ciència a l'alumnat de Sant Joan Despí

-
Imatge

L'alumnat dels centres educatius de Sant Joan Despí és el gran protagonista de la celebració de la Setmana de la Ciència a la ciutat. A través d'experiments, espectacles, jocs i xerrades que organitza l'Ajuntament, alumnes des de les escoles bressol fins a l'educació postobligatòria contacten amb la ciència d'una forma lúdica i descobreixen la importància del coneixement científic per entendre el món. 

Les activitats de la Setmana de la Ciència apleguen més de 3.900 alumnes. Es realitzen activitats d'observació, d'experimentació, jocs, xerrades, audiovisuals... Les activitats més multitudinàries són la jornada de ciència compartida i la gimcana matemàtica, que es fan al poliesportiu del Mig amb la participació d'alumnes de diferents escoles i instituts a la vegada.

Durant les activitats, l'alumnat treballa diferents camps de la ciència, com ara l'astronomia, la biologia, la robòtica, la innovació, la sostenibilitat, l'oceanografia o la protecció del medi ambient.

La programació, que es desenvolupa fins al 17 de novembre, abasta les escoles bressol, les escoles d'educació infantil i primària, els instituts d'educació secundària obligatòria i l'educació postobligatòria.  
 

Imatge
Imatge
Imatge