Del 13 al 16 d'octubre, celebrem la Setmana del Comerç

Imatge

Firadespí és una de les cites clàssiques de la tardor a Sant Joan Despí que aquest any tampoc es podrà fer a causa de la situació sanitària actual. Això no obstant, l'Ajuntament de Sant Joan Despí i els comerços han treballat perquè, tot i aquesta situació, el comerç local torni a lluir tot mostrant la seva varietat amb la celebració de la Setmana del Comerç, una iniciativa que s'estendrà del 13 al 16 d'octubre amb diferents activitats que es tancaran amb una jornada de comerç al carrer el dissabte 16 d'octubre.

Aquest dimecres 13, l'Ajuntament ha fet la presentació de la Setmana del Comerç en un acte al Centre Cultural Mercè Rodoreda adreçat als establiments participants. Durant l'acte, l'alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García, ha destacat: "ens adaptem amb un nou format de Firadespí, que es transforma en la Setmana del Comerç i que manté l’esperit fonamental de promoció del comerç urbà de proximitat i serveis de la ciutat".

L'alcaldessa ha posat en valor les accions que ha dut a terme l'Ajuntament per reactivar el comerç local, un dels sectors més castigats pels efectes de la pandèmia. Iniciatives, sota el paraigües del Pla Reiniciem Sant Joan Despí, com ara ajuts directes, campanyes, promocions, activitats de dinamització o la creació d'un directori comercial. "Si és cert que de tota crisi ha de sortir una oportunitat, aquesta crisi ens ha ofert l’oportunitat de veure de manera nítida la importància de l’activitat econòmica de proximitat", ha manifestat Belén García.

Descomptes, promocions i activitats

A la Setmana del Comerç participaran una seixantena de comerços que faran descomptespromocions. Els establiments també organitzaran tallers i altres activitats gratuïtes relacionades amb els seus sectors.

I el dissabte 16, faran una jornada de botigues al carrer, sortint al davant dels seus establiments, per ser encara més a l'abast de tota la ciutadania. A més, el sector de la restauració se sumarà a la jornada amb vermuts especials.

I per premiar la fidelitat al comerç de proximitat, durant la Setmana del Comerç es farà el sorteig de 150 premis de 100 euros. Per participar-hi, caldrà retallar la butlleta que apareix al programa de la Setmana del Comerç i fer compres als establiments participants per tal d'aconseguir quatre segells (per compres superiors a 5 euros, et posaran un segell). La butlleta amb els segells s'ha de dipositar a les urnes que trobareu als establiments fins al 21 d'octubre. 

Consulta les activitats al programa de la Setmana del Comerç 2021