Llibres, roses i propostes culturals retornen l'esperit de Sant Jordi als carrers

-
Imatge

Després del parèntesi de l'any passat, Sant Joan Despí ha tornat a celebrar al carrer la Diada de Sant Jordi, amb parades de venda de llibres i roses i diferents propostes culturals especialment pensades davant la situació de pandèmia provocada per la COVID-19, aplicant mesures de distància, higiene i control d'aforament. 

Els llibres i les roses han tornat a ser protagonistes de la diada. Durant tota la jornada hi ha hagut parades de venda a tots els barris de la ciutat i els escriptors i escriptores locals han signat exemplars dels seus llibres.

En paral·lel, s'han organitzat diferents propostes culturals per commemorar la diada. Una de les més espectaculars ha estat la decoració de la façana de Can Negre, plena de roses, i una catifa floral al davant de l'entrada de l'edifici. També hi ha hagut música, amb les actuacions de diferents artistes des dels balcons.

I, amb motiu del 10è aniversari del Centre Cultural Mercè Rodoreda, al davant d'aquest equipament s'ha fet una pintura de gran format en tres dimensions a càrrec de l'artista Toni Ortiz, que ha dibuixat una imatge del drac Braulio i un munt de llibres que, vistos en perspectiva, semblaven prendre vida. 

Imatge
Imatge
Imatge