Reobertura de la deixalleria de la Fontsanta a partir del 25 de maig per a usuaris particulars

Imatge

El 25 de maig, la deixalleria de La Fontsanta reobrirà el seu servei per a particulars amb un nou horari i un aforament màxim de tres persones usuàries a l'interior de la instal·lació. Des de l'inici de l'estat d'alarma, la deixalleria fixa tenia accés exclusiu per a industrials i serveis municipals. A partir del dilluns 25 de maig, també hi podran accedir els usuaris particulars.

L'horari d'obertura de la deixalleria de la Fontsanta serà:

  • De dilluns a divendres, no festius, de 10 a 13.30 h i de 16 a 18.30 h
  • Dissabtes, no festius, de 9 a 13.30 h
  • Primer diumenge de mes, de 9 a 13 30 h

La reobertura de la deixalleria per a usuaris particulars es fa mantenint les mesures de seguretat i distanciament per evitar la propagació de la COVID-19. D'aquesta forma, l'aforament màxim a l'interior de la deixalleria serà de tres persones usuàries.

La deixalleria fixa és una instal·lació que recull residus especials (pintures, bateries, piles, olis, radiografies...), voluminosos (mobles, electrodomèstics...), vegetals, runes, metalls i altres productes que se separen per tipus per tal de reciclar-los i reaprofitar-los.

A banda de la deixalleria fixa, a Sant Joan Despí també funciona el servei de la deixalleria mòbil on podeu dipositar residus de mida petita com radiografies, pintures, bateries, piles, dissolvents, esprais, olis, cartutxos d’impressora, petits aparells elèctrics i electrònics, cables elèctrics, fluorescents i bombetes, càpsules de cafè, cd i dvd, cosmètics...

La deixalleria mòbil funciona els dimecres al matí (amb parades als barris Centre, les Planes i Residencial Sant Joan) i els dijous a la tarda (amb parades als barris Centre, les Planes i Torreblanca).

Més informaciówww.sjdespi.net/les-deixalles-al-seu-lloc