En el marc de FIRADESPÍ es presenta una nova campanya de civisme

Imatge

Firadespí serà escenari de la presentació d'una campanya de civisme que porta com a lema Fica-t'ho al cap, en la que s'incidirà es aspectes com ara recollir els excrements de gos per part dels seus propietaris, utilitzar les papereres i contenidors o no abandonar els mobles vells al carrer sinó utilitzar el servei municipal de recollida.

L'administració municipal destina molts recursos (gairebé tres milions d'euros l'any en neteja i recollida de residus) per mantenir la ciutat en bon estat, però això requereix una responsabilitat ciutadana vers l'espai urbà.

La responsibilitat de la ciutadanía és la base de la campanya que ara s'enceta i que es vol traduir en un gran compromís col·lectiu pel civisme. Per això, es convida la ciutadania a fer seu el missatge i que la veu de la majoria arribi amb força a les persones que encara mantenen actituds incíviques.


Durant Firadespí es recolliran les adhesions de totes aquelles persones que vulguin sumar-se a aquest compromís pel civisme i, a través del web municipal i les xarxes socials de l'Ajuntament, també es podran fer adhesions durant tot el mes d'octubre.
A la fira, l'espai habilitat per signar el compromís de civisme estarà ubicat tot just a la cantonada del carrer Bon Viatge amb Torrent d'en Negre. Els signants rebran un regal relacionat amb la temàtica.