Visites al patrimoni modernista, itineraris i tallers per celebrar el Dia Internacional dels Museus

-
Imatge

Sant Joan Despí se suma el dissabte 18 de maig a la celebració del Dia Internacional dels Museus amb un conjunt d'activitats que permetran gaudir del patrimoni modernista de la ciutat. Visites nocturnes teatralitzades, itineraris i tallers que tindran com a principals protagonistes els edificis de Can Negre i de la Torre de la Creu, les dues joies arquitectòniques de Josep Maria Jujol

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, el Centre Jujol-Can Negre organitzarà dues sessions gratuïtes de l'Itinerari Jujol, dissabte 18 a les 11 i a les 17 hores. Durant l'itinerari, es farà un recorregut per l'obra de Josep Maria Jujol a Sant Joan Despí amb l'observació de les façanes de la Torre Jujol, la Torre Serra-Xaus, la casa Rovira, la porta del manyà Josep Oliver i l'església parroquial i l'entrada a l’interior de Can Negre i de la Torre de la Creu, dos edificis que són un exemple de l'enorme creativitat i talent de Jujol, un artista total. Per participar a l'itinerari, cal fer reserva prèvia al Centre Jujol – Can Negre (tel. 93 373 73 63 o correu electrònic a cannegre@sjdespi.net).

I el mateix dissabte 18, a partir de les 19 hores, començarà La Nit dels Museus a Sant Joan Despí, una iniciativa que se celebra arreu d'Europa coincidint amb el Dia Internacional dels Museus. A la ciutat, el Centre Jujol-Can Negre i la Torre de la Creu estaran oberts gratuïtament des de les 19 h fins a la 1 de la matinada. El recorregut pels dos edificis estarà ambientat amb teatralització de forma que podrem conèixer alguns personatges relacionats amb la història tant de Can Negre com de la Torre de la Creu.

Per La Nit dels Museus, el Centre Jujol-Can Negre també organitza un taller gratuït de gravat. Se'n faran sessions cada 30 minuts, entre les 19 i les 23.30 h. Per participar-hi, cal fer reserva prèvia al Centre Jujol – Can Negre (tel. 93 373 73 63 o correu electrònic a cannegre@sjdespi.net).