Esteu aquí

Festival Zero: 'Lady Panda'

dissabte 16/3/2024 20:00h - Cultura

Un circ despullat, honest, humil i vulnerable; un moviment que és tota una coreografia de gestualitats i accions corporals; una música en viu que ha acompanyat tots els seus espectacles; el cant; el teatre... Amb tots aquests llenguatges s'expressa Clara Poch Masià, una de les creadores de Mumusic Circus, en un muntatge de la companyia que té en els conceptes de suspensió, de punt mort i de viratge tres elements centrals.

Aquí us parlaran amb el llenguatge del circ, però també amb la música, sobre aquells moments en què us disposeu a acceptar una pèrdua a la recerca d'un nou guany, el moment en què us deixeu anar, feu un gir que ho canvia tot —o potser no— i busqueu la seguretat d'un nou port o d'una nova vida.

Aquest moment misteriós en què accepteu el sacrifici i empreneu el gir, el seu poder de trasbalsar-ho tot, és el tema de Lady Panda. És un espectacle amb una estètica acurada, d'un minimalisme oriental. Que no us sorprengui la presència, presidint l'espai, d'un pèndol que ens recorda aquest moviment continu que és l'existència, feta de viratges, d'extrems i de contrastos.

Espectacle coproduït pel Grec 2023 Festival de Barcelona.

Concepció, autoria i direcció: Clara Poch

Interpretació: Carla Farreny, Clara Poch

Músic en directe: Marçal Calvet

Durada: 50 minuts

Edat: recomanada a partir de 6 anys

Idioma: català i castellà     

Preu: 7 euros general i 5 euros per a menors de 25 anys i més grans de 65 anys, famílies nombroses, monoparentals i diversitat funcional (9 euros a taquilla el mateix dia de l'espectacle)

Venda d'entrades:

  • Per internet a teatresdespi.cat 
  • A la taquilla del Centre Cultural Mercè Rodoreda (c. Major, 69 - tel. 93 267 57 02). Horari: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h, i dimecres i divendres, de 10 a 14 h. Correu electrònic teatresdespi@sjdespi.net

Consulteu abonaments i descomptes