Esteu aquí

Exposició: 'Solo trazos/trozos de mí'

dijous 7/9/2023 - diumenge 1/10/2023 - Cultura

Una exposició de Marc Llivina Arrabal que ens convida a endinsar-nos en un món fascinant i emotiu, on el seu art hiperrealista pren vida amb un enfocament únic i profund. A les obres que presenta en aquesta exposició, ha capturat l'essència d'emocions tan humanes com l'ansietat i la por. Amb els seus projectes, busca explorar els racons més profunds de la nostra psicologia, revelant la bellesa oculta en els sentiments més foscos.

Una de les característiques més destacades d'aquesta exhibició és l'ús del negatiu en algunes de les obres. A través d'aquesta tècnica inusual però captivadora, l'artista convida a mirar més enllà de les aparences, desafiant la nostra percepció i submergint-nos en un univers visual intrigant i enigmàtic. Cada obra d'art és una finestra oberta cap al seu món interior. 

Les seves creacions són una invitació a reflexionar sobre la nostra pròpia existència, les nostres lluites internes i les nostres emocions més profundes, tot convidant-nos a explorar la nostra pròpia sensibilitat i a enfrontar els nostres maldecaps i ansietats des d'una nova perspectiva.

Aquesta exposició també és un reflex del passat, de l'inici i del present de Marc Llivina Arrabal. Veureu obres que va crear als seus inicis, però que avui en dia encara representen un instant molt apreciat del seu jo del passat. 

Inauguració: dijous 7 de setembre, a les 20 h

Horari d’exposicions

De dilluns a divendres de 10 a 13 h
De dilluns a dijous de 17.30 a 20 h
Diumenges d’11 a 14h
Festius tancats