Esteu aquí

Exposició del Grup d'Art 94: 'Homenatge a Picasso i Sorolla'

dijous 18/1/2024 - diumenge 4/2/2024 - Cultura

El Grup d'Art 94 som artistes de diverses disciplines i aquest any ens hem conjurat per recordar grans noms del món de l'art, tan diferents entre ells com són Sorolla i Picasso.

De Sorolla en recordem el centenari de la seva mort i de Picasso, el cinquantè. Sorolla, influït pel realisme i l'impressionisme de Monet, Renoir, etc., s'ha considerat un mestre dels reflexos de la llum, utilitzant els colors primaris. L'èxit de la pintura d'aquest artista valencià es basa precisament en la seva capacitat cromàtica al servei de la realitat, que el va envoltar, de forma intuïtiva i espontània.

De Picasso. Geni absolut, admirat i controvertit alhora, artista complet: pintor, escultor, ceramista. Compromès amb els mals de la seva època i amb una evolució constant en la seva obra, recomponent fins al cubisme, la realitat dels seus primers i excel·lents treballs acadèmics.

Esperem que us emocioneu amb les diferents interpretacions que els artistes del nostre grup hem fet sobre l'obra d'aquests grans autors.

Inauguració: dijous 18 de gener a les 19.30 h

Horari d’exposicions

De dilluns a divendres de 10 a 13 h
De dilluns a dijous de 17.30 a 20 h
Diumenges d’11 a 14h
Festius tancats