Més d'una quarantena d'actuacions de millora a les escoles durant l'estiu

-
Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí aprofita el període estival per fer obres de millora i manteniment a les escoles i les escoles bressol municipals. Treballs de pintura, reparacions, millores en l'accessibilitat i el confort perquè els centres educatius estiguin a punt per al nou curs escolar.  

Aquest estiu de 2024, en el marc de les obres de manteniment i millora als centres educatius d'infantil i primària i a la xarxa d'escoles bressol municipals, l'Ajuntament executarà una quarantena d'actuacions de rehabilitació i millora.

Les obres tracten de donar resposta a les peticions que els centres educatius traslladen a l'Ajuntament durant el curs. Tot i que una bona part de les feines se centren en treballs de pintura en totes les dependències, tant interiors com exteriors, també es faran obres de reparació d'esquerdes; substitució o millora de finestres i portes; reparació d'elements de la instal ·lació elèctrica; accions per millorar la mobilitat en les zones comunes o exteriors, etc.

Entre les actuacions destacades es troben millores d'accessibilitat a l'escola Pau Casals o la rehabilitació del fals sostre i la il·luminació de l'escola bressol municipal El Timbal. A més, l'Ajuntament està ampliant la implantació de sistemes autònoms de ventilació a les escoles d'infantil i primària públiques Sant Francesc d'Assís, Pau Casals, Roser Capdevila i Joan Perich i Valls, que disposaran d'un centenar de ventiladors més.

Per últim, cal destacar que l'Ajuntament fa treballs de manteniment de la climatització de tots els centres, així com treballs de jardineria i renovació dels sorrals dels patis de les escoles de la ciutat.

L'objectiu de totes aquestes obres de manteniment i millora és que les escoles de Sant Joan Despí iniciïn a principi de setembre les classes del proper curs 2024-2025 en les millors condicions.

Imatge
Imatge
Imatge