L’Ajuntament fa el sorteig per establir una llista de reserves per accedir a habitatges protegits de lloguer en tres promocions municipals

Imatge

L’Ajuntament de Sant Joan Despí, a través de l’empresa municipal ADSA, ha fet el sorteig per a la confecció de la llista de reserva que servirà per accedir als habitatges protegits de lloguer de tres promocions municipals. En les properes setmanes es començaran a adjudicar els primers habitatges disponibles.

El sorteig s’ha celebrat aquest dilluns 15 de juliol a l’Auditori Miquel Martí i Pol i ha estat presidit per l’alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García. Mitjançant el sorteig, s’ha establert l’ordre de la llista de reserva per adjudicar els habitatges de lloguer que vagin quedant disponibles a les promocions de l’avinguda de la Generalitat, 2A i 20, i de la rambla de Josep Maria Jujol, 1-3.

La llista de reserva està formada per 214 persones i la seva vigència serà de dos anys des de la data del sorteig. El preu del lloguer serà el que resulti en el moment de l'adjudicació a partir del mòdul que fixa la Generalitat de Catalunya. L'habitatge s'haurà de destinar a domicili habitual i permanent.

Actualment, ADSA ja disposa de 3 habitatges que, en breu, estaran disponibles per a la seva adjudicació durant les properes setmanes segons l’ordre fixat a la llista de reserva. Es tracta d’un habitatge a la promoció d’avinguda de la Generalitat, 2A i de dos habitatges a la rambla de Josep Maria Jujol, 1-3.

Aposta per l’habitatge protegit

Paral·lelament, l'Ajuntament de Sant Joan Despí continua amb la seva política de foment de l’habitatge protegit i assequible. En aquest sentit, recentment s’han entregat els 35 habitatges de protecció oficial amb dret de superfície al carrer de Fontsanta, 4. I abans que acabi aquest any està previst lliurar 48 habitatges protegits amb dret de superfície al carrer de Fontsanta, 42 i els 105 habitatges protegits de venda a l’avinguda de Barcelona (a l’antic esquelet).

També s’estan construint 53 habitatges protegits de venda al sector de l’antiga ITV i properament s’iniciarà la construcció de 80 pisos protegits en règim de lloguer al barri de Torreblanca. El mes de juliol ADSA aprovarà unes bases per adjudicar un habitatge de règim general amb dret a superfície a l'avinguda de Barcelona, 2.

Oferir alternatives d'habitatge públic per a la ciutadania de Sant Joan Despí és una aposta prioritària de l'Ajuntament. Des de l'any 1993, l'Ajuntament, a través de l'empresa municipal ADSA, porta més de 30 anys construint o promovent habitatge protegit. En aquest temps, ADSA ha construït o promogut al voltant de 1.100 pisos, una xifra que continuarà creixent amb noves promocions. 

Imatge
Imatge
Imatge