L'Ajuntament comença un pla de reforç de la neteja de la xarxa de clavegueram

Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha iniciat un pla de reforç de la neteja de la xarxa de clavegueram de la ciutat. El pla es desenvoluparà durant els mesos d'octubre i novembre.

Mitjançant aquest pla, l'Ajuntament intensificarà la neteja de pous, canonades, col·lectors, reixes i embornals en zones que requereixen una especial atenció. Les tasques permetran inspeccionar aquests punts i extraure-hi la possible brutícia acumulada mitjançant maquinària d'aigua a alta pressió. L'objectiu és garantir un òptim funcionament de la xarxa de clavegueram, eliminant qualsevol residu que pugui obstaculitzar el desguàs d'aigües pluvials.

La neteja de la xarxa de clavegueram es fa periòdicament a tots els carrers i barris de Sant Joan Despí. Però, aquesta tardor, l'Ajuntament duu a terme aquest pla de reforç en aquells punts on és més necessari. 

A banda del pla de reforç, l'Ajuntament també ha començat fa unes setmanes la neteja de les escomeses de sortida dels edificis municipals, com ara centres cívics o escoles. 

Per tal d'executar les tasques de neteja del clavegueram, hi haurà restriccions puntuals d'estacionament a les zones afectades. Preguem a la ciutadania que respecti la senyalització per facilitar la realització dels serveis i l'accés a tots els punts de la xarxa que es preveu inspeccionar i netejar.

En paral·lel a la neteja del clavegueram, a les zones on s'actua també es realitza una neteja addicional de la calçada.