El Solàrium Nit, cada dijous de juliol amb entrada solidària

-
Imatge

Els dijous del mes de juliol són sinònim de bona música a Sant Joan Despí! Des d'aquesta setmana, torna el Solàrium Nit per gaudir de l'estiu en un ambient relaxat i tranquil amb la millor música en directe. Aquest any, per accedir al Solàrium Nit caldrà adquirir una entrada solid`ària d'1 euro. 

El Solàrium Nit és un cicle musical que forma part del programa de les Nits de Juliol. Cada dijous a la nit, el solàrium del poliesportiu Salvador Gimeno es transforma en un espai chill out per gaudir de bona música. L'espai obre portes a les 21 hores i els concerts comencen a les 22 hores. Hi ha servei de bar terrassa de 21 a 24 hores. 

Per assistir-hi, cal tenir entrada, que consisteix en un donatiu d'1 euro en benefici de la Taula de Coordinació de serveis d'atenció a les necessitats bàsiques, que destinarà la recaptació a la compra d'aliments per a les famílies de la ciutat que més ho necessiten. Es poden comprar un màxim de 6 entrades per personas.

Les entrades es poden comprar anticipadament al web teatresdespi.cat. A banda, el mateix dia del Solàrium, a partir de les 20.30 hores, també es vendran entrades sempre que no estiguin exhaurides (amb pagament amb targeta). L'aforament és limitat.  

La millor música en directe

El primer Solàrium Nit serà el dijous 4 de juliol amb els Fakers Band, que ens portaran algunes de les grans cançons escrites de tots els temps (Dire Straits, Eagles, Michael Jackson, Bruno Mars, Eric Clapton, Santana, Fito y Fitipaldis, Seguridad Social, Joaquin Sabina i molt més), interpretades per quatre músics amb una gran experiència als escenaris.

L'11 de juliol serà el torn dels Born to Band amb un tribut a Bruce Springsteen. Una banda establerta al Baix Llobregat que, amb la veu de David Peris al capdavant, interpreta els temes més emblemàtics del Boss amb un directe fidel a l'original. 

El 18 de juliol actuaran els Mala Vida, amb un repertori format pel millor del pop rock espanyol de totes les èpoques, en un directe contundent i uns músics de gran professionalitat.

Per últim, el 25 de juliol actuarà el grup Please amb el tribut a U2 referent al nostre país. Un tribut fet amb el cor, que aconsegueix impactar i emocionar el públic gràcies a uns himnes que són bandera de diverses generacions. 

COMPRA ANTICIPADA D'ENTRADES AL SOLÀRIUM NIT