Del 12 al 14 de juliol, les Festes del Carme omplen d'activitats el barri de les Planes

-
Imatge

El proper cap de setmana, el barri de les Planes està de festa! Del 12 al 14 de juliol se celebren les Festes del Carme, amb un ampli programa d'activitats lúdiques i culturals.

Les Festes del Carme començaran el divendres 12 de juliol a la tarda amb activitats infantils i degustació de gelats a la plaça del Carme. I a les 21 hores, a la plaça del Mercat, es farà el pregó de les Festes, que aquest any protagonitzarà el president de la Colla de Geganters de Sant Joan Despí, Paco Celades. Després del pregó, hi haurà actuació musical i ball d'entitats amb la col·laboració de Loly Peláez, Chatango, Balldespí, l'Esbart Dansaire i el Cor de Flora. 

El dissabte 13 de juliol, al matí tindran lloc la mostra d'entitats i la tòmbola solidària al carrer de John F. Kennedy. A la plaça d'Antonio Machado es farà un tastet de postres del món, mentre que a la plaça del Mercat hi haurà botifarrada popular. 

Dissabte a la tarda, a partir de les 19 hores es farà la Fira de Comerciants al carrer de John F. Kennedy, amb la col·laboració d'Activa Despí i també hi haurà actuació dels gegants. A les 21 hores, a la plaça del Mercat, sopar popular de les Festes del Carme amb animació, ball i música amb el DJ Jordi Rius.

El diumenge 14 de juliol, el matí començarà amb activitats infantils al voltant de la plaça del Mercat i del carrer de John F. Kennedy, on hi haurà inflables, curses de sacs, cordes per saltar i tallers, aix´í com una batucada. Al vespre, recta final de les festes amb l'actuació de Guillermo Cruzado, Denise de Juana i Rumba Jara, un rom cremat, un espectacle d'humor a càrrec d'Elías Torres i un espectacle de foc i malabars per acabar. 

Les Festes del Carme estan organitzades per la Comissió de Festes, l'Associació de Veïns de Les Planes i l'Esplai El Tricicle.