Nova temporada de la Jugatecambiental, un espai per aprendre i gaudir en família als parcs de Torreblanca i la Fontsanta

-
Imatge

Aquest mes de març s'ha obert una nova temporada de la Jugatecambiental, l'espai adreçat a famílies amb infants per aprendre els valors de la sostenibilitat jugant i gaudint d'un espai natural com són els parcs de Torreblanca i de la Fontsanta.

Cada diumenge, la Jugatecambiental ofereix un espai de joc d'11.30 a 13.30 hores i una activitat diferent, de 12 a 13 hores. Fins al mes de juny, hi ha programades una dotzena de sessions de la Jugateca al parc de Torreblanca i una altra dotzena més al parc de la Fontsanta.

A través de la Jugatecambiental, les famílies amb infants poden compartir una estona de joc i d'expermientació fent activitats que els permeten descobrir els parcs i posar en valor la seva importància ambiental i patrimonial, a més d'altres continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Les activitats són ben diverses i abasten temes com la fauna, la flora, les energies renovables, la contaminació acústica, el consum sostenible, el canvi climàtic, l'estalvi d'aigua, la mobilitat sostenible o la prevenció dels residus. 

CALENDARI JUGATECAMBIENTAL PARC DE LA FONTSANTA 2024

 

CALENDARI JUGATECAMBIENTAL PARC DE TORREBLANCA 2024