Sant Joan Despí commemora el Dia Internacional de l'Alliberament i l'Orgull LGTBI

-
Imatge

Sant Joan Despí organitza aquesta setmana diferents activitats amb motiu del Dia Internacional de l'Alliberament i l'Orgull LGTBI, que es commemora aquest 28 de juny. Per tal de mostrar el compromís amb la defensa dels drets del col·lectiu LGBTI i contra l'LGTBIfòbia, avui dimecres hi ha penjada la bandera de l'Arc de Sant Martí, símbol de l'orgull LGTBI, al balcó de l'Ajuntament.

L'acte central de la celebració del Dia Internacional de l'Alliberament i l'Orgull LGTBI a Sant Joan Despí serà, el dissabte 1 de juliol, la Festa Cargola't amb Orgull, que es farà a partir de les 21.30 h a la plaça de Miquel Martí i Pol, davant del casal de joves El Bulevard.

La Festa Cargola't, presentada per La Ogra que todo lo logra, comptarà amb l'actuació de la Supremme De Luxe, presentadora del Drag Race, així com de DJ Heyvvan, 1/2 Nodrims i Equilibrio. A més, s'hi faran la lectura del manifest del Dia de l'Orgull LTBI i diferents tallers.

A banda d'aquesta festa, durant aquesta setmana el casal de joves El Bulevard i l'Oficina Jove també organitzen activitats de sensibilització, com un taller contra l'LGTBIfòbia o un concurs Passaparaula LGTBI. 

L'Ajuntament de Sant Joan Despí treballa en defensa dels drets i llibertats de les persones LGTBI duent a terme actuacions destinades a eradicar les discriminacions, promoure el respecte a la diversitat afectiva i sexual, per la lliure identitat i l'expressió de gènere.